1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-02-2016 17:55

Καπόλου και Κουρέλου νικήτριες στο 2ο VSC Women's Open by Efi Sfyri

Το VSC Winter Series by Efi Sfyri αποτελεί το 9ο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα που οργανώνεται στις εγκαταστάσεις του Vari Sports Club από τις 30-31 Ιανουαρίου έως τις 6-7 Μαρτίου 2016 και περιλαμβάνει δύο γυναικεία και δύο μεικτά τουρνουά.
Το δεύτερο γυναικείο τουρνουά VSC WOMENS OPEN BY EFI SFYRI πραγματοποιήθηκε στις 20-21/2 με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή 28 αθλητριών, στα δύο Ολυμπιακών προδιαγραφών  γήπεδα του Vari Sports Club, ακολουθώντας το αγωνιστικό σύστημα του διπλού αποκλεισμού. 

Την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Κατερίνα Καπόλου και Εύα Κουρέλου με νίκη (15-8, 15- 11) κόντρα στις πολύ σταθερές Λητώ Δοκοπούλου και Χριστίνα Φαράντζου.

Σημαντική η συμμετοχή αλλά και η απόδοση των 6 rookies της Ακαδημίας μας, που έλαβαν μέρος στην προκριματική φάση των αγώνων και εντυπωσίασαν με την πρόοδο και την αγάπη τους για το άθλημα. Η Suzana Schlembach και η Αννίτα Αγάθου μετά από σκληρή μάχη πήραν τη Wild Card για την τελική φάση της Κυριακής.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε:

« Άλλη μία διοργάνωση του VSC BV Academy στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και νίκη των δικών μας κοριτσιών Εύας και Κατερίνας. Το γυναικείο ερασιτεχνικό beachvolley αποδεικνύει κάθε φορά ότι έχει πολλές συμμετοχές αλλά και ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον. Μοναδικά είναι τα έπαθλα που προσφέρει το VSC WinterSeriesbyEfiSfyri, μετά από τη συνεργασία με τις εταιρείες TsakirisMallas, Fresh Line και Dole ισχυροποιώντας έτσι τα κίνητρα για τους αθλητές και των δύο κατηγοριών (μεικτό-γυναικείο).»

Το VSC BV Academy δραστηριοποιείται με κύριο μέλημα τη μεγιστοποίηση των παροχών και υπηρεσιών  στο άθλημα του beach volley όλο το χρόνο.  Γι αυτό και απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο υποστηρικτή των αγώνων, που δεν είναι άλλος από  την “Amstel Radler”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ