1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-01-2016 20:03

Οι Εθνικές μπιτς βόλεϊ στην Προολυμπιακή ομάδα

Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας σχετικά με τους αθλητές και τις αθλήτριες που αποτελούν την Προολυμπιακή Ομάδα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Ρίο 2016».


Επίσης εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο της Επ.Ο.Π. Ιωάννη Βασιλειάδη να συμπληρώνει και να αφαιρεί αθλητές και αθλήτριες από τη σχετική λίστα ανάλογα με τις επιδόσεις και δεδομένα που δημιουργούνται.

Η Εθνική ομάδα ανδρών στο μπιτς βόλεϊ, ο Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο Νίκος Ζουπάνης, αλλά και αυτή των γυναικών η Βίκυ Αρβανίτη και η Πέννυ Καραγκούνη βρίσκονται στη λίστα. 

«Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά και δημιουργικό άγχος. Έχουμε ξαναρχίσει προπονήσεις στην άμμο, και πάνε πολύ καλά. Όταν σταματούσαμε πρόωρα την προηγούμενη σαιζόν δε θέλαμε αυτή η παύση να είναι μόνιμη. Όσο υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες δεν διανοούμαστε να μην τις διεκδικήσουμε. Βέβαια τα προβλήματα είναι ακόμα υπαρκτά. Υπάρχουν συζητήσεις και υποσχέσεις, που ελπίζουμε να υλοποιηθούν για να πάμε απρόσκοπτα μέχρι το κρίσιμο καλοκαίρι. Εμείς έχουμε πάρα πολλή όρεξη και πάθος», αναφέρουν οι «Κότσι, Ζούπα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ