1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-09-2015 21:32

Λίτος, Χατζηδαμιανού και Βασιλείου, Μαρινάκη νικητές στα Φαλάσαρνα

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής το τουρνουά στα Φαλάσαρνα, στο Playa Paraiso Falassarna
Στην πρώτη προσπάθεια τους συλλόγου Νέας Κυδωνίας Χανίων για διοργάνωση τουρνουά μακριά από την έδρα του, σε μια υπέροχη παραλία , σε πέντε γήπεδα (από τα οποία τα τρία στήθηκαν από την αρχή), οι αθλητές πρόσφεραν υψηλού επιπέδου θέαμα σε ένα διήμερο γεμάτο αγώνες.

Με αποκορύφωμα δύο υπέροχους τελικούς νικητές αναδείχτηκαν στους άντρες οι Λίτος - Χατζηδαμιανού που λύγισαν την σθεναρή αντίσταση των Γεωργακόπουλου - Μοτάκη , με 2-0 σετ , και στις γυναίκες οι Βασιλείου - Μαρινάκη μετά από ανατροπή και συναρπαστικό αγώνα επικράτησαν των Τζουβαδάκη - Χριστοδουλάκη με 2-1.

Τα κύπελλα για τις 2 πρώτες ομάδες

Με την παρουσία του στους τελικούς τίμησε τον σύλλογο ο Δήμαρχος Κισσάμου Κος Θ.Σταθάκης , ο οποίος έκανε και τις απονομές στους αθλητές, και ενημέρωσε όλους τους παρευρισκόμενους ότι στο μέλλον θα έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση του, στην προσπάθεια του συλλόγου για τουρνουά μεγαλύτερης εμβέλειας καθώς η παραλία στα Φαλάσαρνα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον Κο Κανατάκη Γιώργο , και όλους τους ανθρώπους του Playa Paraiso Falassarna , που με την αμέριστη συμπαράστασή τους, πρόσφεραν πολύτιμη βοήθεια στην οργανωτική επιτροπή, και ένα υπέροχο χαλαρωτικό διήμερο σε αθλητές και θεατές .

Η οργανωτική επιτροπή θα επικοινωνήσει με τις 8 πρώτες ομάδες στους άντρες και τις 4 πρώτες ομάδες στις γυναίκες για να τους παραδώσει τα δώρα τους.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ