1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-09-2015 13:25

Η Ελλάδα και άλλες 15 κυνηγούν το όνειρο

Χρειάστηκαν 4 γύροι και 24 διοργανώσεις από τον Ιούνιο του 2014 για να φτάσουμε στις 16 χώρες που τον Ιούνιο του 2016 θα διεκδικήουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες  του Ρίο μέσω του Continental Cup. Η Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών έμαθαν στις υπόλοιπες 15 ομάδες που διεκδικήσουν το όνειρο της Κόπα Καμπάνα μαζί τους.

Άνδρες: Τσεχία, Νορβηγία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Πολωνία, Ολλανδία, Τουρκία (νικητές του 3ου γύρου), Γαλλία και Αυστρία (πρώτη και δεύτερη θέση του Α ομίλου στον 4ο γύρο), Λετονία και Ρωσία (Ομιλος Β), Ελλάδα και Ελβετία (όμιλος C), Βέλγιο και Εσθονία (όμιλος D)

Γυναίκες: Αυστρία, Ρωσία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Τσεχία, Ολλανδία, Ελβετία (οι νικητές 3ου γύρου), Βέλγιο και Λιθουανία (πρώτη και δεύτερη θέση στο Α ομίλου του 4ου γύρου), Σουηδία και Γαλλία (Β ομιλος), Φινλανδία και Ελλάδα (όμιλος C), Πολωνία και Σλοβακία (όμιλος D).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ