1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-08-2015 15:00

Ωρα τελικών στο Πανδωδεκανησιακό

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο (22 και 23 Αυγούστου) θα πραγματοποιηθεί στο Α.Κ. Καλλιπάτειρα το τελικό τουρνουά του Πανδωδεκανησιακού Πρωταθλήματος Μπιτς βόλεϊ στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών. Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν το Σάββατο το μεσημέρι και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το βράδυ με τη στέψη των πρωταθλητών Δωδεκανήσου σε άνδρες και γυναίκες. Αν χρειαστούν προκριματικά θα διεξαχθούν το Σάββατο το πρωί.

 

Οι ομάδες που επιθυμούν να αγωνισθούν στο τουρνουά θα πρέπει να το δηλώσουν έως την Παρασκευή (21/8) στις 6 το απόγευμα.: συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στο www.12volley.gr ή στο www.telchinis.gr 
με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή
με sms στο 6974045274 
Την ευθύνη της διοργάνωσης, που είναι υπό την αιγίδα της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου,  έχει ο ΡΣΦΠ Τελχινίς με τη συνεργασία του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και των σωματείων ΓΣ Διαγόρας και Ροδίων Άθλησις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ