1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
07-08-2015 22:49

Ο Αριστοτέλης Φλώρινας στηρίζει τους τελικούς στη Λίμνη Βεγορίτιδας

Πολύτιμη υποστήριξη για την επιτυχημένη διεξαγωγή του Final Λίμνης Βεγορίτιδας προσφέρει ο Αριστοτέλης Φλώρινας, που καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για την ανάπτυξη και διάδοση του μπιτς βόλεϊ στη Δυτική Μακεδονία.
«Ο σύλλογός μας συνεισφέρει όπως μπορεί σ' αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, που αποτελεί κάτι το μοναδικό για την περιοχή μας. Φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε τους ball retrievers για όλους τους αγώνες και επιπλέον θα φέρουμε παιδιά από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Γι' αυτά τα παιδιά, θα είναι μια σπάνια ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά αγώνες και πρωταθλητές πολύ υψηλού επιπέδου, που όλο τον υπόλοιπο χρόνο έχουν τη δυνατότητα να δουν μόνο από την τηλεόραση. Είναι η πρώτη φορά που γίνονται εδώ οι Tελικοί του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Masters και αυτό σίγουρα θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το μπιτς βόλεϊ από εδώ και πέρα», τόνισε ο έφορος του Αριστοτέλη Φλώρινας, Ιορδάνης Σιδερίδης. Ο κ. Σιδερίδης πρόσθεσε ότι ο Αριστοτέλης Φλώρινας καλλιεργεί το μπιτς βόλεϊ κάτω από ιδιαίτερες γεωγραφικές συνθήκες: «Είμαστε ένα μικρό σωματείο, αλλά γνωρίσαμε και αγαπήσαμε το μπιτς βόλεϊ. Παρότι το άθλημα συνήθως παίζεται κοντά στη θάλασσα, εμείς το αναπτύσσουμε πάνω στο βουνό. Έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε κάποια γήπεδα και να δημιουργήσουμε ήδη αρκετές ομάδες μπιτς βόλεϊ, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό με δεδομένο ότι βρισκόμαστε σε μια ορεινή περιοχή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ