1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-07-2015 20:52

Συμπληρώθηκε το ταμπλό για τη Σαρωνίδα

Συμπληρώθηκε το… παζλ του κυρίως ταμπλό των ανδρών στο τουρνουά OPEN, που διεξάγεται στο Anima Club, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach volley 2015.
Με τη διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων «άνοιξε» την Παρασκευή η… αυλαία της πρώτης ημέρας του τουρνουά Open της Σαρωνίδας. Αρχικά οι Παπαδογούλας Α./ Κερκινές Γ. επικράτησαν με 2-0 σετ των Βασιλακόπουλο Δ./ Μπούμπα Τ., όμως στη συνέχεια ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ από τους Γκουρτσούλης Κ./ Πολυμερόπουλος Β, με το δεύτερο δίδυμο να προκρίνονται στο κυρίως ταμπλό.
Οι Ζήσης Δ./ Τσουμάνης Β. χρειάστηκαν τρία σετ για να κάμψουν την αντίσταση των Παπανδρόπουλο Χ./ Σταμπέλο Γ. και να «κλείσουν» θέση στο κυρίως ταμπλό. Ενώ οι Κοντόπουλος Ο./ Μαλαματίνας Θ. και οι Καντιώτης Γ./ Τσαλικιάν Α. επικράτησαν με 2-0 σετ των Δεναξά Γ./ Κισκήρα Α. και Κογκαλίδη Κ. / Ρούσσο Χ. αντίστοιχα και πέρασαν στην επόμενη φάση.

Αύριο, Σάββατο το πρώτο σερβίς έχει οριστεί στις 10π.μ. τόσο για το Kυρίως Tαμπλό ανδρών όσο και των γυναικών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ