1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-07-2015 11:33

Βαμβακούση: «Διακοπές και μπιτς βόλεϊ»

Για την Άντζελα Βαμβακούση αυτό το καλοκαίρι έχει πολύ beach volley. Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων με τον Παναθηναϊκό, η Άντζελα «φόρεσε» το μαγιό της και ρίχτηκε στην άμμο, για να αγωνιστεί στο αγαπημένο της άθλημα, το beach volley.
Άντζελα, τι διαφορετικό βρίσκεις στο beach volley σε σχέση με τη σάλα; Τι το κάνει τόσο συναρπαστικό;
«Καταρχήν, για να μπορέσεις να παίξεις beach volley θα πρέπει να είσαι ολοκληρωμένος παίχτης, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να δουλέψεις την υποδοχή, την επίθεση και το σερβίς, καθώς και πολλά άλλα στοιχεία από εκείνα που περιλαμβάνονται στο αγαπημένο μας σπορ.

Στο volley σάλας επικεντρώνεσαι, ανάλογα με τη θέση που παίζεις, μόνο στα σημεία για τα οποία καλείσαι να βοηθήσεις την ομάδα σου, παραμελώντας στοιχεία που δεν είναι απαραίτητα για την θέση σου. Αυτό όμως που κάνει τόσο συναρπαστικό το beach volley είναι το γεγονός ότι το 50% της επιτυχίας ή της αποτυχίας ανήκει σε εσένα τον συμπαίχτη σου ή την συμπαίχτριά σου. Δεν χρειάζεται κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να στηρίζεσαι σε άλλους 11 παίχτες. Επίσης, είναι φοβερή η αίσθηση του να μπορείς να καλύπτεις όλο το γήπεδο και, αφού το πετύχεις, να περνάς την μπάλα στο αντίθετο τερέν, να βρίσκεις το κενό, και εκείνη τελικά να σκάει στην άμμο! Μοναδικό συναίσθημα!

Τέλος είναι σημαντικό ότι στο beach volley κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την επιτυχία σου και την αξία που έχεις ως παίχτης. Δυστυχώς στην σάλα πολλές φορές υπάρχουν άλλα συμφέροντα, γνωριμίες και παρασκήνια, καταστάσεις που κάποιες φορές καθιστούν το volley σάλας μη αξιοκρατικό».

Αν έπρεπε να επιλέξεις μόνο το ένα άθλημα, ποιο θα ήταν αυτό;
«Αν είχα τη δυνατότητα να παίζω beach volley όλο το χρόνο, αυτό θα έκανα. Κάτι τέτοιο όμως στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο. Από την μία τον χειμώνα το beach volley δεν είναι τόσο διαδεδομένο και από την άλλη πρέπει να διαθέσεις αρκετά χρήματα για να προετοιμάζεσαι όλο τον χρόνο».


Στους αγώνες μεικτού, τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξει περισσότερο η γυναίκα παίχτρια του ζευγαριού για να αντεπεξέλθει;
«Στο μεικτό, η γυναίκα του ζευγαριού θα πρέπει να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα λάθη της και να σημαδεύει αποκλειστικά και μόνο την απέναντι γυναίκα, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, τόσο στο σερβίς, όσο και στα περάσματά της».


Το καλοκαίρι αυτό θα έχει για την Άντζελα μόνο beach ή και διακοπές; Που;
«Για εμένα, οι καλύτερες διακοπές είναι αυτές που περιλαμβάνουν πολύ beach volley! Οι διακοπές που κάνω χωρίς beach volley μου είναι πάντα βαρετές και αδιάφορες! Το πρόγραμμά μου προς το παρόν είναι λίγο περίεργο, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχω, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνω φέτος το καλοκαίρι».

sportsonair.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ