1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
17-06-2015 22:07

Το παράπονο του Γιάννη Φάκα... (video)

Στο τουρνουά του Beach Volleyleague βρέθηκε και ο Γιάννης Φάκας ανάμεσα σε άλλες ξεχωριστές προσωπικότητες. Παρά την ικανοποίηση του με το επίπεδο, ο Γιάννης Φάκας εξέφρασε ένα μικρό παράπονο. 
«Ήταν πολύ καλή διοργάνωση και με αρκετά υψηλό επίπεδο κάτι που χρειάζεται και στο βόλεϊ στο beach volley.

Νομίζω ότι έτσι πρέπει να γίνεται και όλα τα σωματεία να έρθουν σε επαφή με τους αθλητές και να υπάρχει αυτή η σύνδεση με το beach volley με το βόλεϊ σάλας», είπε αρχικά ο Γιάννης Φάκας για να συνεχίσει κάνοντας τη σύγκριση με το παρελθόν: «Είμαι της άποψης ότι πάντα υπάρχει επίπεδο απλώς οι συνθήκες κάθε φορά αλλάζουν, έχει ξεφύγει το beach volley σαν άθλημα, ακολουθούμε κάποιες ομάδες που πραγματικά κάνουν τη προσπάθειά τους στο πρωτάθλημα, έχουν φτάσει σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο. Θεωρώ, όμως, ότι με τις παραλίες που έχουμε στη χώρα μας θα πρέπει να εξελίξουμε αυτό το άθλημα και θα φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Όσο για τις ονομασίες των γηπέδων, είπε: «Είναι ευχάριστο για όλα αυτά τα παιδιά που πήραν το όνομα τους όμως υπάρχουν και άλλοι αθλητές πέρα από τους παίχτες, όπως είμαι και εγώ, υπάρχουν και άλλοι που έχουν προσφέρει στο άθλημα και τους αξίζει και αυτούς να δουν το όνομα τους σε ένα γήπεδο».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ