1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-06-2015 02:19

Μπιτς βόλεϊ στο... Bolivar από το Attica Beach Volley Club

Με το «Bolivar Lipton WEEKEND» θα ξεκινήσουν οι σταθμοί της σειράς Lipton Ice Tea Summer Series για το καλοκαίρι του 2015
Στις 20 και 21 Ιουνίου το πανέμορφο beach bar στην καρδιά της Αθήνας θα φιλοξενήσει για 5η συνεχή χρονιά ένα τουρνουά beach volley για τους φίλους του αθλήματος.

Το Σάββατο 20/6 θα διεξαχθούν οι κατηγορίες αντρών και γυναικών με τις τεχνικές συσκέψεις να λαμβάνουν χώρα στις 08.30 και 14.30 αντίστοιχα, ενώ την Κυριακή στις 08.30 θα πραγματοποιηθεί η τεχνική σύσκεψη για την κατηγορία του μικτού υπό την οργανωτική επιμέλεια του «ATTICA BEACH VOLLEY CLUB» .

Οι νικητές θα μοιραστούν πλούσια δώρα από τον χορηγό LIPTON ICE TEA ενώ το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει ακόμη ξέφρενο Ζουμπα - χορό και γυμναστική για καθε φύλο και κάθε ηλικία αλλά και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Το πρόγραμμα του BOLIVAR LIPTON WEEKEND περιλαμβάνει και Cocktail Bar με δροσερά κοκταίηλ που που θα εχουν βάση το παγωμένο τσάι Lipton, καθώς και DJ party με τους κορυφαίους DJ του Bolivar Beach Bar.

Για εγγραφές και πληροφορίες, στον υπεύθυνο του ATTICA BEACH VOLLEY CLUB Άκη Φλαούνα, 6977.905615

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ