1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
13-06-2015 21:12

Τσαλικιάν - Καντιώτης: «Δεν μας έλειψε τίποτα» (video)

Από αντίπαλοι στην σάλα, οι Ατάμ Τσαλικιάν και Γιώργος Καντιώτης είναι ζευγάρι στην άμμο, όπου εφέτος συμμετείχαν ξανά στο τουρνουά Beach Volleyleague και... πέτυχαν το back2back. 

Αρχικά ο Ατάμ ανέφερε πως ήταν αντίπαλος με τον Γιώργο στο πρωτάθλημα κι εκείνος απάντησε «αλλά κέρδισα φυσικά εγώ, λογικό είναι».

«Φέτος κάναμε το back2back. Υπήρχε ένα μικρό άγχος για το τουρνουά. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική όπως και πέρσι με πολύ καλές ομάδες και πολύ καλή οργάνωση, χωρίς να μας λείψει τίποτα. Όλα ήταν τέλεια. Το επίπεδο ήταν πολύ καλό όπως και κάθε χρόνο».

Όσο για το που αφιερώνουν τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο τους, ο Ατάμ Τσαλικιάν τον αφιέρωσε «στον προπονητή μου τον Χρήστο Ρουμιά», ενώ ο Γιώργος Καντιώτης «στην ομάδα που με ανέδειξε τόσα χρόνια, τον Πανιώνιο από όπου ξεκίνησα και το χρωστάω». Ο διαγώνιος του Πανιωνίου αρχικά είπε πως δεν θέλει να πει δημοσίως πού το αφιερώνει, αλλά αργότερα παραδέχτηκε πως είναι για την ...Ελίνα.

Ο Γιώργος Καντιώτης αναφερόμενος στην άνοδο της ομάδας του στην Α2, αφού αστειεύτηκε πως δεν μπορούν να πάρουν τον συμπαίκτη του, Ατάμ Τσαλικιάν στον Πανιώνιο καθώς... έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του στην Αρμενική ύψους 1 εκατομμυρίου, είπε: «Είχαμε από την αρχή αυτό τον στόχο στον Πανιώνιο. Με τους συμπαίκτες μου είμαστε μαζί από μικρά παιδιά στην ομάδα, οπότε επιτέλους δικαιωθήκαμε σε αυτό το κομμάτι. 'Ηταν προσπάθεια όλων και για αυτό βοήθησαν πολλοί παράγοντες. Σίγουρα στόχος μας για εφέτος είναι μία υψηλή θέση και μία αξιοπρεπής εμφάνιση».

Δείτε παρακάτω το βίντεο.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ