1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-06-2015 22:17

Στο Μπακού οι Καραγκούνη, Μεθενίτη

Η πρώτη τους διεθνής εμπειρία ήταν το Continental Cup στις αρχές Μαΐου στην Θεσσαλονίκη όπου κατά γενική ομολογία τα πήγαν περίφημα. Η δεύτερη ήταν στο πρόσφατο 1ο Balkan Beach Volley Tour όπου ανέβηκαν στο 3ο σκαλί του βάθρου πανηγυρίζοντας την πρώτη τους διάκριση.
Τώρα όμως η Πέννυ Καραγκούνη και η Πηγιάννα Μεθενίτη βρίσκονται μπροστά από την πιο μεγάλη πρόκληση από τη στιγμή που έγιναν ζευγάρι την άμμο καθώς από το απόγευμα βρίσκονται στο Μπακού όπου θα μας εκπροσωπήσουν (μαζί με τους Κοτσιλιάνο / Ζουπάνη στους άνδρες, οι οποίοι αναχωρούν την Κυριακή) στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

«H τρίτη, μακάρι να είναι και φαρμακερή, διεθνής εμπειρία για εμάς και αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένες. Η Πέννυ έχει περισσότερες παραστάσεις από εμένα σε διεθνές επίπεδο, αλλά σαν ζευγάρι είναι το πιο μεγάλο τουρνουά που έχουμε παίξει και υπάρχει ανυπομονησία. Από την άλλη υπάρχει κι ένα σχετικό άγχος, αλλά νομίζω ότι περισσότερο με εξιτάρει η πρόκληση της συμμετοχής μας εκεί», δήλωσε η Πηγιάννα, η οποία ήταν ξεκάθαρη ως προς τον στόχο της ομάδας (που θα αντιμετωπίσει τις εθνικές ομάδες Ολλανδίας, Φινλανδίας, Βουλγαρίας).

«Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση κι όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Με εξαίρεση τη Βουλγαρία που μάλλον είναι η πιο αδύναμη ομάδα, Ολλανδία και Φινλανδία είναι πολύ δυνατές αλλά κι εμείς μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε κι αυτό περιμένουμε να βγει και στο γήπεδο».

Ως ζευγάρι στην άμμο θα μπορούσες να τις χαρακτηρίσεις και λίγο αταίριαστες (1.87 η Πέννυ, 1.75 η Πηγιάννα) ωστόσο η ίδια έχει διαφορετική άποψη.
«Έχουμε διαφορετικά χαρακτηριστικά και η μία συμπληρώνει την άλλη. Η Πέννυ είναι καλύτερη στο μπλοκ, αλλά το μπιτς βόλεϊ είναι ένα άθλημα στο οποίο είναι πολύ σημαντική η ταχύτητα κι εκεί νομίζω ότι υπερτερώ εγώ».
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ