1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-06-2015 22:36

Ποθητάκης, Νίτης και Μανώλη, Τσαούση πήραν Wild Card μέσω Spring Amstel Radler League

Με ένα σούπερ φιλικό παιχνίδι με διάσημους καλεσμένους αλλά και τους Ποθητάκη / Νίτη και Μανώλη Τσαούση να κερδίζουν την Wild Card για τα Masters, ολοκληρώθηκε Spring Amstel Radler League by Efi Sfyri που διεξήχθη στην πλαζ της Βούλας.  Ας δούμε τι λένε οι διοργανωτές:

Το Spring Amstel Radler League by Efi Sfyri (1/3-6/6) αποτελεί μια συνεργασία του VSC Beach Volley Academy by Efi Sfyri και της ΕΟΠΕ. Με εντυπωσιακό ανδρικό και γυναικείο τουρνουά για τους λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος αποδείχθηκε πως το beach volley και η μπύρα είναι αγαπημένες συνήθειες όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά για όλο το χρόνο.

Το Final Four του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Ιουνίου (11.00 πμ-8.00μμ) στα δύο νέα πανέμορφα γήπεδα δίπλα στη θάλασσα στην Α΄πλαζ Βούλας. Εντυπωσιακοί οι τελικοί ανδρών που βρήκαν νικητές τους Κ. Ποθητάκη- Δ. Νίτη κόντρα στους Κ. Γκουρτσούλη-Χ. Δαμάσκο με νίκη 2-1 σετ (15-21, 21-17, 15-11).

Στις γυναίκες, οι Μ. Μανώλη-Ηλ. Τσαούση με σκορ 2-0 σετ (21-17, 21-18) επικράτησαν των Β. Μπενάκη- Κ. Ηλιακοπούλου. Εντυπωσιακός και ο αγώνας επίδειξης με διάσημους Έλληνες της showbiz που αγωνίσθηκαν στην άμμο, σε έναν αγώνα που μεταδόθηκε ζωντανά από τον Alpha TV. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Γιάννης Μαρακάκης σχολίαζαν τις επιδόσεις της Ναταλίας Δραγούμη, της Αννίτας Ναθαναήλ, του Στέλιου Χανταμπάκη, του Κώστα Γκρέκα,της Έλενας Βαζούρα, και της Εύας Χαντάβα μία εκ των κορυφαίων ελληνίδων αθλητριών του βόλεϊ.

Στο τέλος όλοι ξεδίψασαν με τη δροσιστική μπίρα Amstel Radler με χυμό από ελληνικά λεμόνια και απόλαυσαν την έκρηξη δροσιάς και φυσικής ενέργειας που προσφέρει η νέα Amstel Radler με Guarana με 0.0% αλκοόλ!

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε:
« Άλλη μία διοργάνωση του VSC BV Academy και της Αmstel Radler με μεγάλη απήχηση στον κόσμο του beach volley. Μοναδική καινοτομία η δημιουργία ενός Πρωταθλήματος με 14 αγωνιστικές, που αποτελεί καινούργιο θεσμό στα δεδομένα του beach volley. Σημαντική η συμβολή της EOΠΕ, με την παροχή wild card , δίνει νέα κίνητρα στον ερασιτέχνη αθλητή και ανταμείβει τους καλύτερους, με ελεύθερη είσοδο στα masters 2015. Το VSC BV Academy δραστηριοποιείται με κύριο μέλημα τη μεγιστοποίηση των παροχών και υπηρεσιών στο άθλημα του beach volley όλο το χρόνο. Γι αυτό και απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο υποστηρικτή του χειμερινού και εαρινού Πρωταθλήματος, που δεν είναι άλλος από την Amstel Radler».

Δείτε επίσης: Λάμψη και... επίσημοι καλεσμένοι στο Final 4 του Amstel Radler League (video)

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ