1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-06-2015 10:39

Γεωργακόπουλος,Τσιφτσιάν... δραπέτευσαν με τη νίκη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο μικτό τουρνουά "Prison Tie Break" το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου στο Olympic Pool Bar & Plazμε 24 ομάδες, που αποτελούν ρεκόρ, να δίνουν βροντερό παρών στην διοργάνωση.
Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να θύμισαν χειμερινό σιρκουί, παρ' όλα αυτά οι αθλητές και αθλήτριες "φόρεσαν" την καλοκαιρινή τους διάθεση και απόλαυσαν κάθε στιγμή του τουρνουά. Η εικοσάλεπτη βροχή το μεσημέρι της Κυριακής έδωσε μια νότα συσπείρωσης, με όλους τους παρευρισκόμενους να μαζεύονται κάτω από τις ομπρέλες, να αγκαλιάζονται και να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες, αναδεικνύοντας για μια ακόμα φορά τον διασκεδαστικό χαρακτήρα της διόργανωσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έπειτα από συγκλονιστικά παιχνίδια, ανατροπές κι αφού πολλά κρίθηκαν στην ψυχοφθόρο διαδικασία του τάι-μπρέικ , οι ομάδες Γεωργακόπουλος-Τσιφτσιάν και Μπεμπής-Παπουτσή τέθηκαν αντιμέτωποι στον τελικό με τους πρώτους ν' ανεβαίνουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μετά τη νίκη τους με 2-0 σετ.

Η οργανωτική ομάδα του "Kings'n'Queens" ευχαριστεί θερμά το μεγάλο χορηγό του τουρνουά Barrio-The Neighbourhood Cafe, το Olympic Pool Bar & Plaz για την άψογη φιλοξενία και πάνω απ΄όλα όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο τουρνουά, στηρίζοντας για ακόμη μία φορά την προσπάθεια ν' αναδειχτεί ο βασιλιάς των καλοκαιρινών σπορ.

Ραντεβού σε λίγες μέρες το Σαββατοκυριάκο 13-14 Ιουνίου και πάλι στο Olympic Pool Bar & Plaz  με το 1ο Παγκρήτιο Τουρνουά Ανδρών-Γυναικών Beach Volleyball για το 2015 , στα πλαίσια της διοργάνωσης της Ε.Σ.ΠΕ.Κ. , με το διήμερο να προβλέπεται άκρως θεαματικό

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ