1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-06-2015 13:07

Με 81 ομάδες το 5ο BVA Βeach Volley Series στο Yabanaki

Με τη συμμετοχή 81 ομάδων ολοκληρώθηκε το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουνίου το 5ο τουρνουά της BVA ,ενταγμένο στη σειρά Beach Volley Series, στο Varkiza Resort-Yabanaki Beach στα 3 άριστα διαμορφωμένα γήπεδα του Side Out Club.

Το Σάββατο στην κατηγορία του ενός αστεριού (amateur) στις γυναίκες νικήτριες αναδείχθηκαν οι Θεοδωρακέα-Λουρίδα που νίκησαν με 2-0 (15-8 15-9) τις Σάββαρη-Αλβέρτη. Στους άνδρες οι Μανώλης-Τσουροπλής νίκησαν στις λεπτομέρειες με 2-1 (15-12 12-15 11-9) τους Σιημητρά-Παπαχρήστου. Τέλος στο μικτό έπειτα από συνεχόμενα, εξαντλητικά παιχνίδια οι Μάστορα-Παππάς νίκησαν με 2-0 (15-12 15-11) τους Περουλιού-Πολίτη. Στο τουρνουά του Σαββάτου, συμμετείχε σχεδόν σύσσωμη η ομάδα κορασίδων του Απολλώνιου, καθώς και αρκετά νέα παιδιά που μάλιστα διακρίθηκαν και αγωνίστηκαν στους τελικούς της κάθε κατηγορίας.

Την Κυριακή στην κατηγορία των δύο αστεριών (senior) στους άνδρες οι Κοντοδήμας-Παπαδογούλας θύμισαν Δανία του 92. Συστάθηκαν σαν ομάδα λίγο πριν την τεχνική σύσκεψη και τελικά κατέκτησαν το τουρνουά, επικρατώντας με 2-1 (15-10 13-15 11-5) των Μαρτίνου-Χούτου. Στις γυναίκες έπειτα από πραγματικά υψηλού επιπέδου παιχνίδια οι Καζάκου-Μυρίλλα, αφού πέρασαν τον όμιλό τους κυριολεκτικά για ένα πόντο, κατέκτησαν το τουρνουά με εκπληκτικές εμφανίσεις. Τέλος στο μικτό η Ρίτσα Καζάκου διπλασίασε τις νίκες της. Με συμπαίκτη το Βολουδάκη νίκησε με 2-0 (15-13 15-9) τους Φελερή-Χρήστου. Στο τουρνουά της Κυριακής, υπήρχε διαιτητική παρουσία της Σχολής νέων διαιτητών beach volley του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π. κάνοντας ακόμη πιο επίσημο το χαρακτήρα της διοργάνωσης. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επίσημους διαιτητές Κυριακή Γεωργάκη , Κώστα Αντωνόπουλο, Κατερλή Χριστίνα και Σκορδάρα Κατερίνα για το στήσιμο και οργάνωση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Οι νικήτριες ομάδες μοιράστηκαν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης (Wilson, Devilion, Demon, Coffee and Things, Cartel, Oops, Λίμνη Βουλιαγμένης, Γύρο γύρω όλοι) και ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά της BVA, πάντα στο Side Out Club στις 20-21/6.

yabanaki6 1

yabanaki6 2

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ