1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
07-06-2015 18:58

Μπέμπης και Δρακάκη νικητές στο Ρέθυμνο

Το δίδυμο των Μπεμπή/Δρακάκη πανηγύρισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης αφού νίκησε τους Μπεζιργιάννη / Χριστοδούλου με 2-1 στο πρώτο μικτό τουρνουά μπιτς βόλεϊ, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Ηράκλειο.
Στην πρώτη φάση οι Τσαπάκης/Πάπα και Χαλκιαδάκης/Ντεμάι επικράτησαν των Δημόπουλου/Λίσβελαντ, Καρουζάκη/Κυρικλάκη με 2-0 και 2-1 σετ αντίστοιχα και προκρίθηκαν. Στην δεύτερη «στροφή» οι Μπεμπής/Δρακάκη νίκησαν τους Φαζάκη/Κόλα με 2-0 σετ και οι Τσαπάκης/Πάπα τους Κοσκινά/Μαριάτου με 2-1. Οι Χαλκιαδάκης/Ντεμάι ηττήθηκαν από τους μετέπειτα φιναλίστ Μπεζιργιάννη/Χριστοδούλου με 2-0 σετ και έτσι πέρασαν στο ταμπλό των ηττημένων. Εκεί αντιμετώπισαν τους Δημόπουλο/Λίσβελαντ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 και παράλληλα αποχαιρέτησαν την διοργάνωση.

Στην τρίτη φάση οι Τσαπάκης/Πάπα επικράτησαν των Γκόγκολου/Γενειτάκη με 2-1 σετ και οι Μπεμπής/Δρακάκη των Μαντράκη/Καλορμάκη με 2-1. Αμφότερα τα ρεθεμνώτικα ζευγάρια προκρίθηκαν στα προημιτελικά, όπου προέκυψε «εμφύλιος». Οι τελικοί νικητές έκαμψαν την αντίσταση των Τσαπάκη/Πάπα με 2-0 σετ και προκρίθηκαν στα ημιτελικά. Εκείνοι με τη σειρά τους πέρασαν στο ταμπλό των ηττημένων, όπου δεν κατάφεραν να επικρατήσουν των Κοσκινά/Μαριάτου (1-2 σετ) και αποκλείστηκαν.

Το επίπεδο γινόταν όλο και υψηλότερο και οι 4 καλύτερες ομάδες «μονομάχησαν» με φόντο τον τελικό. Οι Μπεμπής/Δρακάκη επικράτησαν των Δημόπουλου/Λίσβελαντ με 2-0 σετ και έκλεισαν θέση στον μεγάλο τελικό. Στον έτερο ημιτελικό, οι Μπεζιργιάννης/Χριστοδούλου νίκησαν τους Κοσκινά/Μαριάτου με 2-0. Οι Μπεμπής/Δρακάκη, όμως, δεν τους άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης και με 2-1 σετ πανηγύρισαν την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Οι νικητές συγκέντρωσαν 200 βαθμούς σαν ομάδα και από 100 ο κάθε αθλητής και προηγούνται στην σχετικά κατάταξη. Οι Τσαπάκης/Πάπα έφτασαν τους 120 βαθμούς ως ομάδα και από 60 έκαστος. Οι Χαλκιαδάκης/Ντεμάι έχουν 40 βαθμούς σαν ομάδα και από 20 ο κάθε αθλητής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ