1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-06-2015 17:04

Στο Μπουρχανιγιέ για το Balkan Beach Volleyball Tour οι Εθνικές

Για την πόλη Μπουρχανιγιέ, περίπου 180 χιλιόμετρα βόρεια της Σμύρνης, αναχώρησαν σήμερα οι εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ ανδρών και γυναικών προκειμένου να συμμετάσχουν στο 1ο από τα 5 συνολικά τουρνουά του Balkan Beach Volleyball Tour.

Συνολικά πέντε ομάδες (τρεις γυναικών και δύο ανδρών) θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση και συγκεκριμένα στις γυναίκες θα μας εκπροσωπήσουν οι Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη, Καραγκούνη / Μεθενίτη, Τσοπούλου / Παρασκάκη και στους άνδρες οι Καββαδάς / Ρουμελιωτάκης, Παπαδημητρίου / Νιώπας ενώ τις ομάδες συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Γιώργος Γιάτσης, Στάθης Χανδρινός.

Απόψε (03/06) το βράδυ στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί η τεχνική σύσκεψη των αγώνων και θα προκύψουν οι αντίπαλοι των Ελληνικών ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Γιάτσης: «Μία ομάδα στην πρώτη δυάδα»

1 σχόλιο

  • Comment Link νότιος Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 13:27 posted by νότιος

    Πως προκύπτουν αυτές οι Εθνικές; Υπάρχουν κριτήρια ή το αφήνουμε στη διακριτική.... ευχέρεια των προπονητών;Πότε θα βάλουμε κανόνες αξιοκρατικής επιλογής που να τηρούνται διαχρονικά και να μην εξαρτάται η επιλογή (ειδικά των Εθνικών ομάδων) από την υποκειμενικότητα των εκάστοτε "σοφών" προπονητών;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ