1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-05-2015 23:24

Προπονητικό καμπ στο Side-Out Club με τον Βαγγέλη Κουτουλέα

Το Side-Out Club στο Varkiza Resort (πρώην Yabanaki) ανακοινώνει το πρώτο του προπονητικό camp για το 2015 για το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαΐου.
Είναι μια συνδιοργάνωση με την αγγλική Ακαδημία Side-Out του Βαγγέλη Κουτουλέα και της ομάδας των έμπειρων συνεργατών του.

Πρόκειται για ένα Camp υψηλών προδιαγραφών με τους καταξιωμένους προπονητές της Side-Out που θα πραγματοποιηθεί στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Side-Out Club.

Το Beach Volley Camp ξεκινά το Σάββατο 30 Μαΐου στις 09:00 με την υποδοχή των συμμετεχόντων και τον καταμερισμό τους σε τρεις κατηγορίες. 

 - αρχαρίων (ως 8 άτομα ανά group)

 - ενδιάμεσων (ως 6 άτομα ανά group) 

 - προχωρημένων (ως 6 άτομα ανά group) 

Στη συνέχεια όλα τα group έχουν 6 προπονητικές ώρες για να ανακαλύψουν τα μυστικά και τις τεχνικές του Beach Volley, στα τρία διαφορετικά γήπεδα του Side Out Club, δίπλα στη θάλασσα.

Το κάθε γήπεδο περιλαμβάνει ξεχωριστό ασκησιολόγιο και ο ρυθμός της προπόνησης αυξάνεται κάθε ώρα καταλήγοντας σε ασκήσεις αγωνιστικού χαρακτήρα.

Την Κυριακή 31 Μαΐου το Beach Volley Camp συνεχίζεται με τουρνουά σε τρεις κατηγορίες (και με ένα σύστημα έκπληξη), προκειμένου οι συμμετέχοντες να δοκιμάσουν την κατάρτισή τους και να κερδίσουν όμορφα δώρα.

Οι εγκαταστάσεις του Side-Out Club βρίσκονται μέσα στον πολυχώρο Varkiza Resort/Yabanakiμε πολυάριθμες επιλογές διατροφής και διασκέδασης για τις ελεύθερες ώρες μεταξύ των προπονήσεων και των αγώνων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες ή γυναίκες άνω των 13 ετών και το παράβολο συμμετοχής ανέρχεται στα 30? ανά άτομο. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην πλαζ. 

Πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook/SideOut Club.

Για εγγραφές τηλεφωνικά στο 6948039774και με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">sideoutclubvarkiza@gmail.com  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ