1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-05-2015 21:22

«Υψηλότερες προσδοκίες στην Πράγα»

Ο πρόωρος αποκλεισμός από το ΟΠΕΝ της Λουκέρνης δεν αποθαρρύνει την Βίκυ Αρβανίτη και την Μαρία Τσιαρτσιάνη που δήλωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσεις:

\

Τελείωσε το Open της Λουκέρνης καταλαμβάνοτας την 25η θέση. Είναι ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν μπορούμε να το συμπεριλάβουμε στα 12 καλύτερα που χρειαζόμαστε για την Ολυμπιακή πρόκριση. 

Η απόδοσή μας βέβαια δεν είναι αντιπροσωπευτική του αποτελέσματος καθώς σε όλα τα παιχνίδια είχαμε για μεγάλο διάστημα πολύ καλή απόδοση αλλά σε κάποια κρίσιμα σημεία κάναμε λάθη συγκέντρωσης που μας κόστισαν. Το ματς με τις Αυστριακές ήταν το κρίσιμο παιχνίδι το οποίο μας άφησε εκτός συνέχειας καθώς στα επόμενα δυο παιχνίδια είχαμε πιο δύσκολο έργο και έπρεπε να βγούμε από έναν δύσκολο όμιλο. Πλέον οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μικρές και σε κάθε ματς πρέπει να δίνεις το 100% καθώς το αποτέλεσμα νίκη-ήττα κρίνεται σε λεπτομέρειες. 

Δεν τα καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και σήμερα στο ματς με τις Γερμανίδες ήταν αδιάφορο το αποτέλεσμα όμως παίξαμε ένα καλό ματς ώστε να βρούμε το ρυθμό μας για το επόμενο Παγκόσμιο την ερχόμενη εβδομάδα στην Πράγα, όπου ξεκινάμε και πάλι στο κυρίως ταμπλό έχοντας υψηλότερες προσδοκίες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ