1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-05-2015 13:01

Χατζηδαμιανού / Λειβαδιτάκη νικητές στο «How you met your partner?»

Ένα ακόμη συναρπαστικό τριήμερο για τους λάτρεις του beach volley έλαβε τέλος στις όμορφες εγκαταστάσεις του Olympic Pool Bar & Plaz. Τι κι αν ο καιρός δεν είχε πολλά κέφια; Η διοργανώτρια ομάδα του Kings n' Queens, το προσωπικό του Olympic, ο μαέστρος της κονσόλας Black Box, οι φωτογράφοι και φυσικά οι 40 αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή ενός ακόμα επιτυχημένου τουρνουά.

Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των Χατζηδαμιανού Δ. / Λειβαδιτάκη Ε. , η οποία επικράτησε στο μεγάλο τελικό με 2-1 σετ των Μπεμπή Κ. / Παπουτσή Μ. , κάνοντας μια τεράστια ανατροπή από 0-1 σετ κι ενώ βρισκόταν πίσω στο τάι-μπρέικ με σκορ 6-12. Να υπενθυμίσουμε ότι το τουρνουά ήταν μικτό, είχε διασκεδαστικό χαρακτήρα και οι ομάδες διάλεξαν το όνομα τους και μοιράστηκαν την ιστορία της γνωριμίας τους, όπως άλλωστε προέτρεπε και ο τίτλος του τουρνουά "How you met your partner?".

Τέλος, η ομάδα του Kings n’ Queenς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Olympic Pool Bar & Plaz για την άψογη φιλοξενία, τους συντελεστές που βοήθησαν στην οργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά και κυρίως τους αθλητές-αθλήτριες που συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια ν' αναδειχτεί ο βασιλιάς των καλοκαιρινών σπορ. Το ραντεβού των φίλων του beach volley ανανεώνεται για το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο 22-24 Μαΐου, αυτή τη φορά με τη διεξαγωγή τουρνουά ανδρών και αναμένεται με μεγάλη αγωνία. Οι μάχες προβλέπονται "σκληρές" και οι βουτιές στην άμμο -και όχι μόνο- πολλές.

Κείμενο : Μαραγκουδάκης Ν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ