1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-05-2015 12:34

Τέλος περιόδου με... σταρ τον Ξιντάρα

Με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Ξιντάρα στο όγδοο τουρνουά και με περισσότερες από 300 συνολικά ομάδες ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος του CAAN drill book beach volleyseries



Περισσότερες από 300 ομάδες συμμετείχαν συνολικά στο CAAN drill book beach volley series που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη κατά την διάρκεια την αγωνιστικής περιόδου Οκτώβριος 2014 – Μάιος 2015.

Το 8th CAAN drill book beach volley tournament ήταν το όγδοο από τη σειρά των ομώνυμων 8 τουρνουά.

Στα 8 αυτά τουρνουά -ένα κάθε μήνα- παρουσιαζόταν κάθε φορά ένα από τα συνολικά 8 κεφάλαια/ενότητες του νέου ebook του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη με τίτλο «Η Βίβλος του Μπιτς Βόλεϊ».

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό βιβλίο που περιλαμβάνει ασκησιολόγιο (drill book στη διεθνή ορολογία) από τις 8 βασικές ενότητες του Μπιτς Βόλεϊ (προθέρμανση, σέρβις, υποδοχή, πάσα, επίθεση, μπλοκ, άμυνα και παιγνιώδεις μορφές) και απευθύνεται σε αθλητές 3διαφορετικών επιπέδων -δηλαδή αρχάριους, μέσους και προχωρημένους.

Το βιβλίο θα είναι έτοιμο και θα αναρτηθεί προς πώληση στην πλατφόρμα της Apple μετά την ολοκλήρωση των τουρνουά τον Μάιο του 2015. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για αθλητική υποτροφία στους νικητές των τουρνουά.



Το 8th CAAN drill book beach volley tournament είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:



•    Τoν, Ανδρέα Ξιντάρα πρωταγωνιστή, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά ανδρών καθώς και στο μεικτό τουρνουά της Goldenκατηγορίας.

•    Την, Νάντια Ζαμπιάκη  που με εξαιρετική εμφάνιση, για πρώτη φορά σε  Golden κατηγορία κατέκτησε την πρώτη θέση στο μεικτό με συμπαίκτη τον Ανδρέα Ξιντάρα.

•    Την, Ελένη Νόνη που παρά, την πολύ μικρή προπονητικής της εμπειρία κατέκτησε την πρώτη θέση στο Silver γυναικών με συμπαίκτρια την Έλενα Φαράντζου.

•    Την, Δάφνη Σταθοπούλου, από την Σύρο, στο πρώτο της επίσημο τουρνουά κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Golden γυναικών με συμπαίκτρια την Αντζελα Βαμβακούση.

•    Την, 16χρονη Χρύσα Αναστασοπούλου που για πρώτη φορά κατέκτησε την πρώτη θέση στο Silver μεικτού με συμπαίκτη τον Ανδρέα Νικολάρο.

•    Τους, Γιώργο Κερκινέ και Δημήτρη Βασιλακόπουλο που με σταθερά καλή απόδοση σε όλο το τουρνουά κατέκτησαν το πρώτο τους μετάλλιο στη σειρά των CAAN drill book series.

•    Το, για ακόμα μία φορά εξαιρετικό κλίμα που επικράτησε σε όλους τους αγώνες και στις 2 κατηγορίες όπως και σε όλα τα τουρνουά του CAAN drill book beach volley series.



Τα αποτελέσματα του 8th CAAN drill book beach volley tournament έχουν ως εξής:



Στον τελικό golden ανδρών οι Ανδρέας Ξιντάρας και Πέτρος Πεδιαδίτης νίκησαν με 2-0 σετ τους Γιώργο Κερκινέ και Δημήτρη Βασιλακόπουλο.

Στον τελικό του golden γυναικών οι Άντζελα Βαμβακούση και Δάφνη Σταθοπούλου κέρδισαν με 2-0 σετ τις Μαριλένα Χούντα και Ειρήνη Δημαρά.

Στον τελικό silver γυναικών οι Έλενα Φαράντζου και Ελένη Νόνη νίκησαν με 2-0 σετ τις Μαρία Γιαννακάκη και Σοφία Χούντα.

Στον τελικό του golden μεικτού οι Ανδρέας Ξιντάρας και Νάντια Ζαμπιάκη νίκησαν τους Στέφανο Χαλεπάκη και Ιουλία Ζώρζου.

Στον τελικό του SILVER μεικτού οι Ανδρέας Νικολάρος και Χρύσα Αναστασοπούλου νίκησαν με 2-1 σετ τους Βασίλη Βασιλακόπουλο και Κρυσταλλία Καπενή.



Φωτογραφίες του τουρνουά θα βρείτε στο:

https://www.pinterest.com/mtriant/8th-caan-drill-book-series/



Βίντεο του τουρνουά θα βρείτε στο:

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ