1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-05-2015 18:24

Λεχτόνεν: «Δεν θα ξεχάσω τους 6 μήνες στην Ελλάδα»

Μία παλιά γνώριμος των ελληνικών γηπέδων βρίσκεται στην Κύπρο για το Continental Cup της Λεμεσού. Η Ρίκα Λεχτόνεν, η οποία ήρθε στον Ολυμπιακό τον Δεκέμβριο του 2008 και έμεινε στις «ερυθρόλευκες» για 6 μήνες αγωνιζόμενη στη θέση της ακραίας, εκπροσωπεί την Φινλανδία στο μπιτς βόλεϊ, με στόχο να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας το 2016. Κατά τη διάρκεια της μέχρι στιγμής καριέρας της έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Φινλανδίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας, της Τουρκίας, της Ελλάδας και του Αζερμπαϊτζάν. Η ίδια μίλησε στο volleynews.gr για την εμπειρία της στην Κύπρο, αλλά και  τον Ολυμπιακό.
Η Ρίκα Λεχτόνεν βρέθηκε στην Κύπρο και σίγουρα έμεινε ευχαριστημένη από την εμπειρία της.

Πώς σου φαίνεται η διοργάνωση και η Κύπρος;

«Η Κύπρος είναι πολύ ωραία και η διοργάνωση σε καλό και ικανοποιητικό επίπεδο. Είμαι ευχαριστημένη από την απόδοση μας. Πήραμε την πρόκριση και τώρα κοιτάμε τον τέταρτο γύρο του Continental προκειμένου να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας».

Προτιμάς τη σάλα ή την άμμο;

«Προτιμώ την σάλα, αλλά αγαπώ την άμμο. Προτιμώ το βόλεϊ σάλας γιατί έχω κατακτήσει περισσότερους τίτλους, αλλά ευχαριστιέμαι το μπιτς βόλεϊ επειδή παίζω με την καλύτερη μου φίλη. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα».

Τι θυμάσαι από τον Ολυμπιακό;

«Έζησα 6 μήνες σε μία πανέμορφη χώρα, την Ελλάδα. Ήταν 6 πολύ καλοί μήνες. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο εκείνη τη χρονιά. Βέβαια, κρατώ τα θετικά από εκείνη την περίοδο. Δεν θα ξεχάσω τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο που γέμιζε το γήπεδο. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, αλλά κάποιες φορές ξέφευγε από τα όρια του φυσιολογικού».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ