1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-05-2015 12:20

Έχασαν την πρόκριση, αλλά κερδισαν εμπειρίες, οι γυναίκες της Κύπρου

Η Εθνική γυναικών της Κύπρου, δεν κατάφερε να προκρική στα ημιτελικά του Continental Cup, καθώς γνώρισε δύο ήττες από τη Λετονία
Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, για τις θέσεις 3-4 του Προλυμπιακού τουρνουά στην Λεμεσό η Μαριώτα Αγγελοπούλου με την συμπαίκτρια της Ζωή Κωνσταντοπούλου αντιμετώπισαν τις Λετονές Ζουρσόνε, Γκραουντίνα από τις οποίες ηττήθηκαν με 2-0 (21-15, 21-9).

Αμέσως μετά η Θέλμα Χριστοφόρου και η Κατερίνα Ζακχαίου αντιμετώπισαν την δεύτερη ομάδα της Λετονίας που απαρτίζεται από τις Λέτσε, Οζολίνα. Δυστυχώς τι αποτέλεσμα ήταν ίδιο με τον πρώτο αγώνα και η κυπριακή ομάδα ηττήθηκε με 2-0 (21-11, 21-18). Αυτό σημαίνει πως η Κύπρος κατέλαβε την τέταρτη θέση του τρίτου γύρου και η πορεία της προς τους Ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας σταματάει εδώ.

«Θέλαμε πολύ να νικήσουμε τον αγώνα, γι αυτό μπήκαμε αγχωμένες στο πρώτο σετ. Στο δεύτερο είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε το παιχνίδι στο ται μπρέικ αλλά κάποια λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν έφεραν την ήττα. Σημαντικό είναι ότι με αγώνες όπως αυτούς παίρνουμε εμπειρίες και ευχόμαστε κάτι καλύτερο για το μελλον» δήλωσαν μετά τον αγώνα η Θέλμα Χριστοφόρου και η Κατερίνα Ζακχαίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ