1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-05-2015 16:38

Το Fair Play των πρωταθλητών

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Μπιτς Βόλεϊ το 2013 Μπρούερ, Μέουσεν μίλησαν μετά την νίκη επί των Πλατρίτη, Οικονομίδη και είπαν τα καλύτερα λόγια για το δίδυμο από την Κύπρο.
«Ξεκινήσαμε από την αρχή πολύ συγκεντρωμένα, πιέσαμε στο σέρβις και πήραμε από την αρχή το προβάδισμα το οποίο κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Οι Κύπριοι μας δυσκόλεψαν, είχαν τους συμπατριώτες τους στο πλάι και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία».

Μάλιστα οι Μπρούερ, Μέουσεν έδειξαν και το ήθος τους, όταν μετά από επίθεση του Οικονομίδη η μπάλα κατέληξε μέσα,  ωστόσο ο πρώτος διαιτητής της έδωσε την άουτ. Σε εκείνο το σημείο ο Μέουσεν τόνισε στον διαιτητή ότι η μπάλα κατέληξε εντός των γραμμών με αποτέλεσμα να αλλάξει την απόφαση του. Ο ίδιος δήλωσε για το περιστατικό : «Η φάση ήταν καθαρή, όλοι το είδαν εκτός από τον διαιτητή. Θεώρησα ότι ήταν άδικο γι' αυτό του είπα πως ήταν λανθασμένη η απόφαση του».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ