1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-05-2015 15:04

Ένας... έφηβος 50αρης νικητής στο τουρνουά της BVA

Με 45 ομάδες, πολύ δυνατά παιχνίδια, ομάδες ακόμη και από την Αίγινα και την Πάτρα και έντονο συναγωνισμό ολοκληρώθηκε το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαϊου το 2ο τουρνουά της BVA ενταγμένο στη σειρά Beach Volley Series.

Το Σάββατο στην κατηγορία του ενός αστεριού (amateur) στους άνδρες οι Αράπης-Αράπης, που ήρθαν από την Πάτρα για να παίξουν στο τουρνουά, κατέκτησαν την πρώτη θέση κερδίζοντας στον τελικό τους Σεϊμέκη-Μιχαλέλη με 2-0 (15-5  15-12). Οι νικητές στον ημιτελικό είχαν αποκλείσει τους Αγγελόπουλο-Παπαδόπουλο και οι ηττημένοι τους Σαγρή-Αλεξόπουλο. Στις γυναίκες οι Σιρίνινα-Κατσαρού έπειτα από ένα εντυπωσιακά δυνατό τουρνουά νίκησαν με 2-0 (15-10  15-11) τις Βεντούρη-Παπαδοπούλου. Οι νικήτριες στον ημιτελικό είχαν αποκλείσει τις Γλύκα-Τζαβάρα και οι ηττημένες τις Δούκα-Παλούκα.

Την Κυριακή στην κατηγορία των δύο αστεριών (senior) στους άνδρες ο έφηβος Τσιγαρίδας στα 51 του με συμπαίκτη το Λίνο κέρδισαν με 2-1 (17-15  10-15  11-5) έπειτα από ένα εντυπωσιακό τελικό τους Γιωτάκη-Μαρμαρινό. Οι νικητές στον ημιτελικό είχαν κερδίσει τους Καπάτο-Ζακίλα και οι ηττημένοι τους Δράκο-Περρή. Τέλος στο μεικτό οι Βαμαβακούση-Παπακυριακού νίκησαν με 2-0 (15-10  15-11) τους Καλούδη-Σαρτζετάκη. Οι νικητές στον ημιτελικό είχαν αποκλείσει τους Παπαεμμανουήλ-Γονίδη και οι ηττημένοι τους Αγγελοπούλου-Λίνο.

Οι ομάδες των τελικών μοιράστηκαν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης (Wilson, Devilion, Demon, Coffee and Things, Cartel, Oops, Λίμνη Βουλιαγμένης, Γύρο γύρω όλοι) και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά της BVA στο Καράβι στις 10 Μαϊου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ