1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-05-2015 11:37

Μαυρομάτης: «Οι Εθνικές ομάδες είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές»

Τα συγχαρητήριά του προς τους αθλητές των Εθνικών ομάδων Μπιτς Βόλεϊ ανδρών και γυναικών, που παρέμειναν σε τροχιά Ολυμπιακής πρόκρισης, αλλά και προς τους διοργανωτές του 3ου γύρου του Continental Cup στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης.
Με την ολοκλήρωση των αγώνων, ο κ. Μαυρομάτης έκανε την εξής δήλωση:

«Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές των Εθνικών ομάδων για την επιτυχημένη παρουσία τους στο Continental Cup, τους προπονητές τους, όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς και τους υπεύθυνους των εξαιρετικών εγκαταστάσεων του Avant Garde Sports Club. 

Οι Εθνικές μας ομάδες Μπιτς Βόλεϊ ανδρών και γυναικών απέδειξαν ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και ότι θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τόσο μέσω του Continental Cup όσο και μέσω του παγκόσμιου σιρκουί. Στην προσπάθειά τους αυτή, θα συνεχίσουν να έχουν την στήριξη της ΕΟΠΕ, παρά τις δεδομένες δυσκολίες. 

Η διοργάνωση του Continental Cup από την ΕΟΠΕ, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, ήταν εξαιρετική. Δεχθήκαμε συγχαρητήρια από τον αντιπρόεδρο της CEV, Ρενάτο Αρένα, καθώς και από τους υπόλοιπους εκπροσώπους της CEV, ενώ αποσπάσαμε ιδιαίτερα θετικά σχόλια και από τα μέλη των ξένων αποστολών». 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ