1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-05-2015 21:32

Κοτσιλιάνος: «Κάναμε υπερπροσπάθεια»

Στην κούραση στάθηκε  ο Γιώργος Κοτσιλιάνος, μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλο του Continental Cup για την Εθνική ομάδα

 

 «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη 2η θέση, αλλά και επειδή επιτέλους τελείωσαν οι αγώνες για σήμερα και θα ξεκουραστώ! Πολύ σπάνια τυχαίνει να παίζουμε τέσσερις αγώνες τέτοιου υψηλού επιπέδου μέσα σε μία ημέρα. Κάναμε υπερπροσπάθεια για να ‘βγάλουμε τα σημερινά ματς. Δυστυχώς χάσαμε την πρωτιά από τη Γερμανία, αλλά και η 2η θέση είναι καλή, αφού αποτελούσε τον πιο ρεαλιστικό στόχο για εμάς. Είχα κράμπες από τα τέλη του πρώτου παιχνιδιού με τους Γερμανούς μέχρι και το τρίτο παιχνίδι μας, αλλά ευτυχώς έκανα καλή αποκατάσταση και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα στο “golden match” με τους Λευκορώσους».

Αλεξάντερ Ντζιάντκου (Λευκορωσία): «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί θέλαμε πολύ να κερδίσουμε το “golden match” και να βγούμε 2οι. Δυστυχώς κάναμε πάρα πολλά λάθη στο 2ο σετ και στο τάι μπρέικ, που μας στοίχισαν».


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ