1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-05-2015 19:45

Καραγκούνη: «Επιτυχία η δεύτερη θέση»

Τη δεύτερη θέση του ομίλου της κατέκτησε η Εθνική ομάδα Γυναικών του προ-Ολυμπιακού τουρνουά Continental Cup. Οι παίκτριες της Εθνικής ομάδας είπαν:
Η Πέννυ Καραγκούνη δήλωσε: «Είχαμε ένα πρόβλημα συγκέντρωσης στην αρχή και των δύο σετ, αλλά το γεγονός ότι καταφέραμε να κερδίσουμε έστω και με όχι τόσο καλή απόδοση είναι πολύ θετικό για την συνέχεια της πορείας μας. Η κατάκτηση της 2ης θέσης ήταν μέσα στους στόχους μας και ασφαλώς αποτελεί επιτυχία. Σε σχέση με τα άλλα κορίτσια, υστερούμε σε εμπειρία ως ομάδα.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας Στάθη Χανδρινό, στο Avant Garde Sports Club για την άψογη διοργάνωση, καθώς και στον κόσμο που ήρθε, μας στήριξε και δημιούργησε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

Η Πηγιάννα Μεθενίτη είπε: «Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σ' ένα προ-Ολυμπιακό τουρνουά και ήταν μια σπουδαία εμπειρία για μένα. Σε γενικές γραμμές παίξαμε αρκετά καλά, απέναντι σε πολύ δυνατές και έμπειρες ομάδες. Η εμφάνισή μας, μας γεμίζει αισιοδοξία για τις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, όλα ήταν υπέροχα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ