1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-05-2015 14:12

Αρβανίτη: «Κακό ξεκίνημα στο 3ο σετ»

Η ήττα από τις Γερμανίδες ήρθε για την Εθνική Γυναικών που τώρα θέλει την 2η θέση στον όμιλο. Η Βίκυ Αρβανίτη δήλωσε:
«Γνωρίζαμε ότι θα μας περίμενε ένα δύσκολο ματς. Κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά μας στοίχισε το κακό ξεκίνημα στο 3ο σετ. Ο κόσμος μας έδωσε πολύ σημαντική ώθηση και μας βοήθησε πολύ στο να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα στο 2ο σετ. Μακάρι να διοργανώσουμε στην Ελλάδα και την επόμενη φάση του Continental Cup, ώστε να έχουμε ξανά αυτή τη βοήθεια. Τώρα σειρά παίρνει η απογευματινή αναμέτρηση με τις Αγγλίδες, ώστε να επιβεβαιώσουμε τη 2η θέση μας στον όμιλο».

Πέννυ Καραγκούνη (Ελλάδα): «Κάναμε κάποια αβίαστα λάθη στο 2ο σετ, που τα αποδίδω στην έλλειψη εμπειρίας. Δεν έχουμε ξαναπαίξει με ομάδες τέτοιου υψηλού επιπέδου και η ήττα ήταν το πιθανότερο αποτέλεσμα, αν και με την απόδοσή μας προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα». 

Λάουρα Λούντβιχ (Γερμανία): «Χαιρόμαστε που κερδίσαμε την 1η θέση, που μας επιτρέπει να αποφύγουμε την ημιτελική φάση του Continental Cup και να επικεντρωθούμε στις υπόλοιπες υποχρεώσεις της χρονιάς. Είναι όμορφο το να ξεκινάς τη σεζόν με νίκες. Είμαστε καινούργιο δίδυμο με τη Βικτόρια Μπίνεκ και πάντα υπάρχουν δυσκολίες σ’ ένα τέτοιο ξεκίνημα, αλλά τα πήγαμε πολύ καλά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε σε ατομικό επίπεδο και μετά να συνδυάσουμε αυτά τα στοιχεία, πράγμα που λειτούργησε. 
Η ατμόσφαιρα εδώ ήταν υπέροχη και είναι ξεκάθαρο ότι οι Έλληνες αγαπούν πολύ το μπιτς βόλεϊ. Είναι μεγάλη η χαρά μας όταν βλέπουμε τόσο πολλά παιδιά να βρίσκονται στους αγώνες, να μας χειροκροτούν και να ζητούν αυτόγραφα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ