1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-05-2015 14:13

Ζουπάνης: «Δεν είναι ακατόρθωτο»

Μετά το νικηφόρο ξεκίνημα της Εθνικής ανδρών στο Continental Cup, ο Νίκος Ζουπάνης ειπε:
«Παίξαμε πολύ καλά στην αλλαγή, στο τελευταίο παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλή τακτική. Η παρουσία των φιλάθλων μας δίνει μεγάλη βοήθεια και χαιρόμαστε που ευχαριστήθηκε μαζί μας τη νίκη στο “golden match”. Ήδη πετύχαμε τον αρχικό στόχο και τώρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά κόντρα στους Γερμανούς. Είναι πολύ δυνατοί, αλλά και εμείς θα έχουμε πιθανότητες. Δεν είναι ακατόρθωτο να τους κερδίσουμε».

Φερνάντο Μπιλλήρης (Ελλάδα): «Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε και η εμφάνισή μας στο 1ο σετ μας δημιούργησε κάποιες παραπάνω προσδοκίες. Ωστόσο, δεν περιμέναμε πολλά πράγματα, επειδή ήρθαμε με σχεδόν μηδενική προετοιμασία και γνωρίζαμε ότι με αυτές τις συνθήκες δεν γινόταν να πάρουμε κάτι παραπάνω».

Αλεξάντερ Καβαλένκα (Λευκορωσία): «Συγχαρητήρια στο ελληνικό δίδυμο έπαιξε πολύ καλύτερα στο “golden match” και νίκησε δίκαια. Τώρα γυρίζουμε σελίδα και επικεντρωνόμαστε στα παιχνίδια με τη Ρουμανία, όπου θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να αποκτήσουμε άλλη μια ευκαιρία».

Στέφαν Βίντσαϊφ (Γερμανία): «Δεν γνωρίζαμε τη ρουμανική ομάδα και θέλαμε να φανούμε προσεκτικοί, για να μην έχουμε προβλήματα. Ο στόχος μας είναι η 1η θέση του ομίλου, οτιδήποτε άλλο δεν θα μας ικανοποιεί. Πιστεύω ότι θα είμαστε το φαβορί και στον αυριανό τελικό, είτε βρούμε απέναντί μας την Ελλάδα είτε τη Λευκορωσία».

Αντριάν Χόλχος (Ρουμανία): «Οι Γερμανοί είναι υπερβολικά δυνατοί για εμάς. Εμείς αισθανόμαστε ευχαριστημένοι και μόνο που βρισκόμαστε σ’ αυτή τη φάση. Θα είμαστε αουτσάιντερ και στα παιχνίδια για την 3η θέση του ομίλου, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο. Η διοργάνωση είναι εξαιρετική και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις συνθήκες εδώ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ