1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-03-2015 19:29

Λίτος – Χατζηδαμιανού και Καλογεράκη – Τριανταφυλλίδη νικητές στο 5o Winter Tournament

Με την συμμετοχή 32 ομάδων (20 αντρών , 12 γυναικών) και σύμμαχο αυτήν την φορά τον καλό καιρό ,  ολοκληρώθηκε το 5ο τουρνουά των Winter Circuit  2014-2015 που διοργάνωσε ο Α.Σ. BEACH VOLLEY Νέας Κυδωνίας Χανίων και ο Δήμος Χανίων στις 14-15 Μαρτίου 2015.



Σε αυτό το τουρνουά συμμετείχαν και 3 ομάδες (1 στους άντρες και 2 στις γυναίκες), από τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου, προκειμένου να παίρνουν εμπειρίες , και πραγματικά απέδειξαν ότι στο μέλλον , έχουμε να  περιμένουμε πολλές επιτυχίες σαν σύλλογος από αυτά τα παιδιά. Συγχαρητήρια και στην προπονήτρια των παιδιών Λειβαδιτάκη Ελένη που η συστηματική δουλειά της με τους μικρούς αθλητές/τριες αποδίδει σιγά -σιγά καρπούς

Στον τελικό ανδρών το δίδυμο  Λίτος – Χατζηδαμιανού  κέρδισαν 2-1 σετ τους Γεωργακόπουλο – Μοτάκη μετά από έναν όμορφο και αμφίρροπο τελικό.

Στους 2 ημιτελικούς ανδρών τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Λιτος – Χατζηδαμιανού/ Αναστασάκης – Ανδρεαδάκης   : 2-0

Γεωργακόπουλος- Μοτάκης / Πάτερος – Βανδουλάκης : 2-0

Στον τελικό γυναικών όπου κατά γενική ομολογία των παρευρισκομένων παίχτηκε βόλλευ υψηλού επιπέδου και από τις 2 ομάδες , οι Καλογεράκη – Τριανταφυλλίδη επικράτησαν των Λειβαδιτάκη – Σημαντηράκη  με 2-1 σετ, σε ένα παιχνίδι όπου οι φάσεις διαρκείας διαδέχονταν η μία την άλλη, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ