1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-03-2015 15:47

Ρόζης / Αιβαλιώτης, Τριανταφυλλίδη / Καλογεράκου και Μαρτίνος / Καπόλου νικητές την 9η αγωνιστική

Με πολύ ωραίους αγώνες ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 που διοργάνωσε  ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 8 Μαρτίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη. Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της ΕΣΑΠ, η οποία είναι συμπαραστάτης στη νέα αυτή καινοτόμα προσπάθεια.
Η 9η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15  είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

•    MVP ανδρών για την 9η αγωνιστική ο Θέμις Αιβαλιώτης, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά των ανδρών.

•    MVP γυναικών για την 9η αγωνιστική η Κατερίνα Καπόλου, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο μεικτό και την δεύτερη στο τουρνουά γυναικών.

•    Τις βραβεύσεις, από την συνολική βαθμολογία των τεσσάρων αγωνιστικών της Χειμερινής περιόδου, των Αλεξάνδρα Κορού και Βάνα Μπενάκη (πρωταθλήτριες Χειμώνα γυναικών), των Κατερίνα Καπόλου και Παντελής Μαρτίνου (πρωταθλητές Χειμώνα στο μεικτό). Οι νικητές κέρδισαν πλούσια δώρα από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης.

•    Τον υψηλού αγωνιστικού επιπέδου τελικό γυναικών, που οι Λίζα Τριανταφυλλίδη και Τζίνα Καλογεράκη, οι οποίες ήρθαν από την Κρήτη  που σπουδάζουν ειδικά για το τουρνουά, νίκησαν με 2-1 σετ τις Κατερίνα Καπόλου και Σοφία Πάικου.

•    Τον πρώτο τίτλο του Ανδρέα Σιημητρά στο τουρνουά silver ανδρών με συμπαίκτη τον Πέτρο Πεδιαδίτη.

•    Τον πρώτο τίτλο του Κωνσταντίνου Θεοχάρη στο τουρνουά silver μεικτού με συμπαίκτρια την Κατερίνα Βούλγαρη

•    Τον πρώτο τίτλο της Γιούλη Κωνσταντινίδου με συμπαίκτρια την Αννα Λάζαρη στο τουρνουά silver γυναικών.

•    Τις σχετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες, με αέρα και χαμηλές θερμοκρασίες  που όμως δεν απαγόρευσαν στους αθλητές και τις αθλήτριες να χαρούν το τουρνουά.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής του Beach Volleyleague Championship 2014-2015 έχουν ως εξής:



Στον τελικό του GOLDEN ανδρών η ομάδα των Θέμη Αιβαλιώτη και Λίνου Ρόζη νίκησαν με 2-0 σετ τους Σταύρο Βλαχάκη και Παναγιώτη Κεχαγιά.

Στον τελικό του SILVER ανδρών οι Πέτρος Πεδιαδίτης και Ανδρέας Σιημητράς νίκησαν με 2-0 σετ τους Δημήτρη Βασιλακόπουλο και Κωνσταντίνο Μανιουδάκη.

Στον τελικό του GOLDEN γυναικών οι Λίζα Τριανταφυλλίδη και Τζίνα Καλογεράκη νίκησαν με 2-1 σετ τις Κατερίνα Καπόλου και Σοφία Πάικου.

Στον τελικό του SILVER γυναικών οι Αννα Λάζαρη και Γιούλη Κωνσταντινίδου νίκησαν με 2-0 σετ τις Αμαρυλίς Βεντούρη και Νατάσα Παπαδοπούλου

Στον τελικό GOLDEN μεικτού οι Παντελής Μαρτίνος και Κατερίνα Καπόλου νίκησαν με 2-1 σετ τους Τριαντάφυλλο Μπούμπα και Αλεξάνδρα Κορού

Στον τελικό SILVER μεικτού οι Κατερίνα Βούλγαρη και Κωνσταντίνος Θεοχάρης νίκησαν με 2-0 σετ τους Κρυσταλλία Καπενή και Τζόνυ Μαγριππή.



Τα βίντεο των τελικών θα τα βρείτε στο :

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv



H 10η αγωνιστική του Beach Volleyleague Championship 2014-15 θα γίνει την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 στο ΑΝΙΜΑ club στην Σαρωνίδα και θα διοργανωθεί από τον Παύλο Μπελιγράτη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ