1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-09-2014 10:25

Ορμενάι, Χειμωνέττος, Γκίκα και Τερζίου νικητές στο Camelot

Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, ο ΡΣΦΠ Τελχινίς διοργάνωσε αναπτυξιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο κάστρο Camelot στις Φάνες. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της 2ης Γιορτής Αμπελιού που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φανών «Ο Πρόδρομος». 

Στα αγόρια την 1η θέση πήραν ο Λέντσι Ορμενάι και ο Κώστας Χειμωνέττος που νίκησαν στον τελικό τους Μιχάλη Γεράκη και Σταύρο Ρουσέττο με 2-0 σετ (28-26, 21-19). Συμμετείχαν ακόμη οι ομάδες, Φραντζής Αράπης / Αλμπάνο Τερζίου (3η θέση), Κώστας Κυρίτσης / Γιάννης Θυριακής και Θησέας Μιχαηλίδης / Κώστας Κυρίτσης.

Στα κορίτσια η Ανθή Γκίκα με την Φαμπιόλα Τερζίου επικράτησαν στον τελικό της Ελεάνας Κωνσταντάκη και της Ντιλέκ Χουσεΐν με 2-0 σετ (23-21, 21-14) και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Στην 3η θέση κατέλαβαν οι Φεράχ Ντουμαν-Ογλου / Ραφαηλία Κουφομανώλη και Ειρήνη Γεράκη / Άννα Χαρόβα ενώ συμμετείχαν και οι Στέλλα Ζέρβα / Στέλλα Κυριακοπούλου, Ελβίρα Ζέρβα / Μαρία Κουφομανώλη και Σμαράγδα Ευθυμίου / Ιωάννα Πέντσα.

Την εκδήλωση υποστήριξαν η Δημοτική Ενότητα Καμείρου και η τοπική κοινότητα Φανών, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φανών «ο Πρόδρομος», ο Ροδιακός Οργανισμός Αγώνων Νήσων (ΡΟΑΝ) και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ