1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
22-08-2014 20:52

Εμφύλιος για μία θέση στους ημιτελικούς

Ελληνικός εμφύλιος για μία θέση στους ημιτελικούς του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Beach Volley Νεανίδων θα γίνει μεταξύ των Μαναβή / Παρισάκη και Μολδοβανίδη / Μυρσίνη. Μετά τις νίκες που πέτυχαν και οι δύο ομάδες στο φινάλε της πρώτης ημέρας του κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, τουλάχιστον μία ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει μετάλλιο.

Οι θριαμβεύτριες του αντίστοιχου Βαλκανικού Πρωταθλήματος του 2013 στην Αλβανία, Δήμητρα Μαναβή / Ιωάννα Παρισάκη, ξεκίνησαν επιτυχημένα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου τους, αφού κέρδισαν τις Μαρία Γεωργοπούλου / Δήμητρα Καραγκούνη με 2-0 σετ (21-13, 21-9), παίρνοντας άτυπη ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα τους στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Juniors Κ19 στην Πάτρα.

Περισσότερο σασπένς είχε ο αγώνας ανάμεσα στις Τατιάνα Μολδοβανίδη / Μυρσίνη Βακαλοπούλου και τις Τουρκάλες Κανλί / Νεζίρ, που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, με το ελληνικό δίδυμο να επικρατεί με 2-1 σετ (21-14, 14-21, 17-15). Οι Ελληνίδες αθλήτριες προηγήθηκαν 14-10 στο 3ο σετ, ωστόσο δέχθηκαν σερί 0-5 και βρέθηκαν να χάνουν 14-15, προτού η Βακαλοπούλου επανορθώσει για τα προηγούμενα λάθη της κερδίζοντας τους δύο τελευταίους πόντους με άσο και επίθεση.

Το πρωί του Σαββάτου (23/08), οι Μαναβή / Παρισάκη θα αντιμετωπίσουν τις Μολδοβανίδη / Βακαλοπούλου, με έπαθλο για τις νικήτριες την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά της Κυριακής (24/08).

Εξάλλου, οι Μαρία Γεωργοπούλου / Δήμητρα Καραγκούνη, που ολοκλήρωσαν την πρεμιέρα με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα, θα αγωνιστούν στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου (23/08) κόντρα στις Αλβανίδες Μπίτσι / Κρούτι, με στόχο τη νίκη που θα τις κρατήσει «ζωντανές» στο κυνήγι της διάκρισης.

Δηλώσεις των Ελληνίδων αθλητριών:

Δήμητρα Μαναβή: «Περίμενα να έχουμε πιο δύσκολο έργο, αλλά η απόδοσή μας ήταν τέτοια που έφερε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, καλύτερο και από ό,τι θα περιμέναμε. Θέλουμε να επαναλάβουμε μια επιτυχία ανάλογη της περσινής. Θα πάμε παιχνίδι - παιχνίδι, με στόχο να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Ιωάννα Παρισάκη: «Ήταν σημαντικό να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Είχαμε χάσει από τις ίδιες αντιπάλους στην Πάτρα, αλλά αυτή τη φορά παίξαμε όπως έπρεπε. Θέλουμε να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο και στο φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα, ωστόσο ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Ο ανταγωνισμός είναι φέτος μεγαλύτερος, υπάρχουν δυνατές αντίπαλοι».

Μαρία Γεωργοπούλου: «Είχαμε πολλή διάθεση, αλλά μας βγήκε η έλλειψη προπόνησης. Κληθήκαμε την τελευταία στιγμή να συμμετάσχουμε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και δεν είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Μπορούσαμε να πάμε καλύτερα απέναντι στις αντιπάλους μας και το έχουμε αποδείξει. Δεν μας πτοεί η ήττα, πάντως. Συνεχίζουμε με καλή διάθεση και χαμόγελο και πάμε να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ