1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-08-2014 12:07

«Βασιλικό» Σαββατοκύριακο στο Yabanaki

Αλλη μια ομορφη ιδέα για τους ερασιτέχνες φιλους του Beach Volley το Σαββατοκυριακο 22-23 Αυγουστου στο ΥΑΒΑΝΑΚΙ της Βαρκιζας.

Τουρνουά για τους Βασιλιάδες και τις Βασίλισσες της παραλίας. Ένα σύστημα που ξεκίνησε από την Αμερική, στο οποίο οι παίχτες αλλάζουν ζευγάρια μαζεύοντας ατομική βαθμολογία, για να ανακηρυχθούν στο τέλος οι καλύτεροι.

Οι αγώνες θα γίνουν Σάββατο (άνδρες) και Κυριακή (γυναίκες) στη πανέμορφη εγκατάσταση της Βάρκιζας με 3 γήπεδα και άρτιες εγκαταστάσεις (όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν δωρεάν είσοδο στην πλαζ) και πέρα από τα δώρα των νικητών θα γίνουν και κάποιες κληρώσεις για ένα tablet, μαγιό, μπάλες, πετσέτες και άλλα είδη από τους χορηγούς των αγώνων, καθώς και κάποιες ακόμη εκπλήξεις απο τους διοργανωτές. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον ερασιτέχνες (άνδρες ή γυναίκες) από 13 ετων και πάνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες, στον υπεύθυνο του Yabanaki Sports Club Νικο Ανδριά, 6948.039774, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ