1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-08-2014 17:27

To know us better στο Yabanaki !

Με μια πολυ πρωτότυπη ιδέα μπορούν να διασκεδάσουν οι λατρεις του Beach Volley που θα παραμεινουν στην Αθηνα τον 15Αύγουστο.
Στο ΥΑΒΑΝΑΚΙ της Βάρκιζας θα γινει το πρώτο μεικτό τουρνουά «To Know Us Better" (2Χ2) όπου μπορουν να δηλώσουν συμμετοχή όχι μόνο ζευγαρια αλλα και μεμονωμένοι παικτες που θα 'ζευγαρώσουν΄ με έναν άγνωστο παρτενέρ! Ετσι ο καθένας θα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή και να εχει την ευκαιρία να παίξει, αλλά και να κάνει νέους φίλους που αγαπούν το άθλημα.

Οι αγώνες θα γίνουν Σάββατο και Κυριακή στην πανέμορφη εγκατάσταση της Βάρκιζας με 3 γήπεδα και άρτιες εγκαταστάσεις (όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην πλαζ), και πέρα απο τα δώρα των νικητων θα γίνουν και κάποιες κληρώσεις για ένα tablet, μαγιό, μπάλες, πετσέτες και άλλα είδη απο τους χορηγούς των αγώνων, καθώς και κάποιες ακόμη εκπλήξεις απο τους διοργανωτές. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον ερασιτέχνες (άνδρες ή γυναίκες) από 13 ετών και πάνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες, στον υπεύθυνο του Yabanaki Sports Club Νικο Ανδριά, 6948.039774, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ