1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
11-08-2014 22:29

Last Chance Tournament στη Ναύπακτο

Οι δραστηριότητες του καλοκαιριού κλείνουν με το καθιερωμένο πια τουρνουά 3×3 από την Ομόνοια Ναυπάκτου. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις των γηπέδων beach volley στην παραλία της Παλαιοπαναγιάς.
Μετά το πολύ πετυχημένο τουρνουά μικτών ομάδων και τα τουρνουά γυναικών και ανδρών, που προσέφεραν συναρπαστικές στιγμές σε διαγωνιζόμενους και θεατές, έρχεται το μικτό τουρνουά 3×3 , γνωστό και ως «last chance tournament» κλείσει τις φετινές καλοκαιρινές δραστηριότητες της Ομόνοιας Ναυπάκτου.

Το τουρνουά έχει ορισμένες ιδιαιτερότητες που οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέξουν. Οι ομάδες αποτελούνται αυστηρά από τρία άτομα με τη υποχρέωση το ένα από αυτά να είναι αγόρι, το δεύτερο κορίτσι και το τρίτο ελεύθερο σε οποιαδήποτε επιλογή. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ως το βράδυ της Πέμπτης 14 Αυγούστου. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να το κάνουν είτε μέσω της ιστοσελίδας omonoia-nafpaktou.gr (κατεβάζοντας την αίτηση ΕΔΩ

https://drive.google.com/file/d/0BzW7ohc_x5juVC04S290b3VOSTQ/edit?usp=sharing

και στέλνοντας mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε τηλεφωνικώς στο 6972090641 (Ντίνος).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ