1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2014 16:13

Με Παπαγγελόπουλο και Αριστόπουλο το τουρνουά της Χρυσής ακτής

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά Beach Volley, που πραγματοποιήθηκε στη Χρυσή Ακτή στις 25, 26 και 27 Ιουλίου 2014.

Στον τελικό ανδρών αγωνίστηκαν οι Καζακίδης Θεόδωρος - Καλαλές Παναγιώτης / Λουκιανός Μιχάλης - Κυνηγός Χρόνης. Νικητές ήταν οι Λουκιανός - Κυνηγός με 2-0 σετ (19-21 / 13-21).
Στον τελικό της μεικτής αγωνίστηκαν οι Τελένση Ελίνα - Καλαλές Παναγιώτης / Παπαχρήστου Ιωάννα - Παπαχρήστος Παναγιώτης. Νικητές ήταν οι Παπαχρήστου Ι. - Παπαχρήστος Π. με 2-0 σετ (16-21 / 14-21).
Στον τελικό των γυναικών αγωνίστηκαν οι Φραγκούλη Μαρουσώ - Λιαρατσίκα Δανάη / Σέρβη Αθηνά - Σούρπη Φαίδρα. Νικήτρια ομάδα ήταν οι Σέρβη Αθηνά - Σούρπη Φαίδρα με 2-1 σετ (24-22/12-21/15-10).

«Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν στο τουρνουά του Beach Volley, τον κύριο Νίκο Λουρίδη και το beach bar Rebel, την κυρία Φωτεινή Σπανού από τη πανεμπορική χρωμάτων όπως και την κυρία Γεωργία Ραγκούση - Αιγινήτου και τον κύριο Βαγγέλη Μουρογιάννη για την πολύτιμη βοήθεια τους στη διεξαγωγή του τουρνουά.

Ευχαριστούμε πολύ επίσης τους Νίκο Παπαγελλόπουλο και Αλέξανδρο Αριστόπουλο που μας έκαναν την τιμή να συμμετέχουν στο τουρνουά μας, γνωστοί στο χώρο του βόλεϊ αλλά και του beach volley», ήταν το μήνυμα των διοργανωτών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ