1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-08-2014 13:43

Ραντεβού στην παραλία Μπαταρόλας

Η σειρά των Beach Volley Satellite Tournament μεταφέρεται στο παράλιο Άστρος και συγκεκριμένα στην παραλία Μπαταρόλας στα κάτω Βέρβενα 9-10 Αυγούστου.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε κατηγορίες ανδρών-γυναικών-μικτό.Το Σάββατο 9/8, θα γίνει η κατηγορία γυναικών, και την Κυριακή 10/8 η κατηγορία αντρών και μεικτό .(Ανάλογα με τις συμμετοχές μπορεί να διεξαχθούν και αγώνες αντρών το απόγευμα τουΣαββάτου)

Παράβολο συμμετοχής 10ευρώ το άτομο για μία κατηγορία ,15 ευρώ για δύο κατηγορίες, Η τεχνική σύσκεψη γυναίκών Σάββατο στις 12.00π.μ. άνδρών Κυριακή 10.00π.μ και μεικτό στις 14.00μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής στον υπεύθυνο της διοργάνωσης με mail :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..και τηλεφωνικά –sms στο 6974495560

Στις νικήτριες ομάδες θα δωθούν μετάλια και δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ