1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2014 21:00

Καραγκούνη: «Χάσαμε την τακτική μας» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε η Πένυ Καραγκούνη μετά την 3η θέση που κατέλαβε στο Μάστερ της Βάρης, μαζί με την συμπαίχτριά της Πεγιάννα Μεθενίτη.

«Αποκλειστήκαμε στα ημιτελικά από τις Λαδένη, Τσοπούλου μία ομάδα που είχαμε κερδίσει στο Μάστερ του Σχινιά και τώρα χάσαμε με 2-0. Θεωρώ ότι δεν ακολουθήσαμε κάποια κομμάτια τακτικής που θα έπρεπε να τα κάναμε πολύ καλύτερα και δεν είχαμε ψυχραιμία όταν ήμασταν πισω να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι και να αποκτήσουμε το πάνω χέρι. Συνέχεια κυνηγούσαμε το σκορ και δυστυχώς αυτό κοστίζει».

Για το επίπεδο του Μάστερ: «Το επίπεδο ήταν σχεδόν το ίδιο σε όλα τα Μάστερ. Το μόνο πρόβλημα που υπήρχε ήταν ότι είχε 2 γήπεδα και ταλαιπωρηθήκαμε πολύ το Σάββατο για να ολοκληρώσουμε τους αγώνες μας».

Media

«Το επίπεδο ήταν σχεδόν το ίδιο σε όλα τα Μάστερ. Το μόνο πρόβλημα που υπήρχε ήταν ότι είχε 2 γήπεδα και ταλαιπωρηθήκαμε πολύ το Σάββατο για να ολοκληρώσουμε τους αγώνες μας».

2 σχόλια

  • Comment Link kifisiotis1 Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 22:07 posted by kifisiotis1

    Έχει δίκιο ο παλαίμαχος.Σερβοάραβες διέλυσαν ότι αυτός είχε χτίσει.Αν είχε παραμείνει ο Σπύρος στην Κηφισιά δεν θα έδιωχνε Καββαδία-Βαρουδάκη και η ομάδα θα έκανε πρωταθλητισμό.Υπάρχει περίπτωση να παίξει α1 φέτος;

  • Comment Link παλαιμαχος Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 20:26 posted by παλαιμαχος

    Θα είναι λάθος σου να φύγεις απο την Ηρακλή Κηφισσιάς τώρα που γύρισε ο κορυφαίος και μεντοράς σου.Ευχομαι να μείνει και η Κουντουρά και να ζήσουμε μαζί με την Διώτη και την Ιβάνοβα μεγάλες στιγμές .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ