1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-07-2014 15:41

Βλαχάκης, Μωραΐτης, Καράκου, Χριστίδου και Αμπαζάι, Κυρίτσης στο 7ο Devillion

Με τη συμμετοχή 70 ομάδων και συναρπαστικές μάχες ολοκληρώθηκε το 7ο Devilion Beach Volley Tournament στο Yabanaki Sports Club που διοργάνωσε η BVA το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουλίου.

Το Σάββατο στην κατηγορία amateur ούτε η καταρρακτώδης βροχή στάθηκε ικανή να σταματήσει τη διάθεση των ομάδων για παιχνίδι δίνοντας ένα διαφορετικό τόνο στο τουρνουά.Στην κατηγορία αυτή αγωνίστηκε και η διεθνής αθλήτρια Αθηνά Παπαφωτίου με τον αδερφό της ξεχωρίζοντας με το ταλέντο και τη χαλαρή της διάθεση.Επίσης υπήρξε εκπροσώπηση 2 ομάδων από τον Παρνασσό (Τσουροπλής-Τσουροπλής και Τσουροπλής-Στρωτού) που ταξίδεψαν ειδικά για να λάβουν μέρος στη διοργάνωση.Στην κατηγορία των ανδρών νικητές ήταν οι Νίτσκας-Μακάς που νίκησαν με 2-0 (15-11  15-9) τους Σιημητρά-Πεδιαδίτη. Στις γυναίκες οι Καψού-Γκόγκα νίκησαν με 2-1 (13-15  15-9  11-4) τις Τσιγαρίδα-Οζοκουέρε. Τέλος στο μικτό τουρνουά οι Μπαρμπετσέας-Σωτηροπούλου επικράτησαν με 2-0 (15-11  15-7) των Νίτσκα-Μπαϊράμη.

Την Κυριακή στη senior κατηγορία στους άνδρες οι Βλαχάκης-Μωραϊτης έπειτα από ένα καταπληκτικό τελικό νίκησαν με 2-0 (18-16  15-8) τους Νίτη-Στάικο. Στις γυναίκες οι Καράκου-Χριστίδου νίκησαν με 2-0 (16-14  15-4) τις Καζάκου-Θεολόγου έπειτα από τραυματισμό της Καζάκου που εγκατέλειψε στο δεύτερο σετ έπειτα απο τραυματισμό.Τέλος στο μικτό τουρνουά οι Αμπαζάι-Κυρίτσης κατέκτησαν τη νίκη άνευ αγώνος επί των Βολουδάκη-Καζάκου μιας και η Ρίτσα Καζάκου ήταν αδύνατον να αγωνιστεί.

Οι ομάδες των τελικών μοιράστηκαν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης (Devilion,Wilson,Cryosauna,Demon,Contigo,Cartel,Oops,Coffee ant things,Λίμνη Βουλιαγμένης,Γύρο γύρω όλοι) και έκλεισαν τον καλοκαιρινό κύκλο των τουρνουά της BVA δίνοντας ραντεβού από το Σεπτέμβριο με ακόμη μεγαλύτερες και καλύτερες διοργανώσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ