1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-07-2014 17:39

Βολουδάκης, Καζάκου και Γκουρτσούλης, Πολυμερόπουλος νικητές του Intersport mixed open

Mεικτό πρωτάθλημα και bonus ανδρικό τουρνουά beach volley, από την INTERSPORT και την Έφη Σφυρή, για τρίτη φορά την Κυριακή 13 Ιουλίου στο Yabanaki Beach - Βάρκιζα.

Το INTERSPORT Mixed Open Series by Efi Sfyri πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2010 σε συνεργασία με ο Vari Sports Club και το Beach Volley Academy by Efi Sfyri. Φέτος, το μεικτό πρωτάθλημα beach volley της INTERSPORT επέστρεψε με 4 νέα τουρνουά για τους λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος.

Το τρίτο τουρνουά του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιουλίου με πλήθος συμμετοχών και θεατών στην παραλία Yabanaki–Βάρκιζα. Tην πρώτη θέση στο μεικτό τουρνουά κατέκτησαν οι Βολουδάκης–Καζάκου ύστερα από έναν θεαματικό αγώνα με τους Κουμιώτη- Αγγελοπούλου, με σκορ 22-20. Το ανδρικό τουρνουά κατέκτησαν οι Γκουρτσούλης-Πολυμερόπουλος με σκορ 21-15 κόντρα στους Αιβαζιάν-Χαλβαντζή, με έπαθλο-κίνητρο την promotional wild card στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters-Bάρη 2014. Παράλληλα νικητής της μεγάλης κλήρωσης για τη διήμερη διαμονή στο “12 Months Luxury Resort” αναδείχθηκε o πολύτιμος γιατρός της Ακαδημίας μας Δημήτρης Ηλιάδης.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε:

«Άλλη μία διοργάνωση της Intersport στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Οι αθλητές του beach volley στηρίζουν για μια ακόμη χρονιά τα IMOS που κατά κοινή ομολογία είναι άρτια οργανωμένα με κύριο στόχο την ικανοποίηση όλων των συμμετεχόντων. Το VSC BV Academy δραστηριοποιείται με κύριο μέλημα τη μεγιστοποίηση των παροχών και υπηρεσιών στα μέλη της Ακαδημίας και τους αγωνιζόμενους. Γι αυτό και απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές “Amstel Radler”, “Dole”, “Μιτάτο Μασαούτη” και “Ζαγόρι” που αγωνίζονται κόντρα στην πείνα και δίψα των αθλητών μας…. για διάκριση».
Το INTERSPORT Mixed Open Series 2014 by Efi Sfyri υποστηρίχθηκε επίσης από τo “12 Months Luxury Resort”, τη Wilson, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι, το κατάστημα οπτικών “Αrte di Οttico”, την Cryosauna, τη Watermelon και το εστιατόριο Pasaji.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ