1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-07-2014 11:27

«Ένα βήμα πιο πάνω κάναμε φέτος»

Απολύτως ικανοποιημένος ήταν μετά το τέλος των αγώνων του 15ου Nova Beach Volley Tournament το βράδυ της Κυριακής (13/7) στον Ποταμό Επανομής ο υπεύθυνος αγωνιστικού της διοργάνωσης, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, από την συνολική πορεία των πραγμάτων στο τουρνουά αυτού του καλοκαιριού.
«Διοργανώνουμε ως εταιρεία εδώ και 15 χρόνια τουρνουά μπιτς βόλεϊ και στόχος μας είναι κάθε χρόνο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Πιστεύω, λοιπόν, ότι και φέτος κάναμε ένα βήμα προόδου. Το λέω με βάση την εικόνα που αποκόμισα τόσο από την Αθήνα, όσο και από τα Χανιά, αλλά και από τον Ποταμό Επανομής, τα μέρη, δηλαδή, που έγιναν οι αγώνες», δήλωσε μετά την απονομή των μεταλλίων ο Τριανταφυλλίδης. Και συμπλήρωσε: «Βασική μας αρχή είναι ότι πρέπει να σεβόμαστε τους αθλητές κι αυτό φροντίζουμε να κάνουμε. Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια κι αυτό πιστεύω είναι κάτι που το εισπράττουν οι αθλητές, γι' αυτό κι έχουμε μεγάλη συμμετοχή στις διοργανώσεις».    

Novasports

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ