1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-07-2014 11:11

Παναγιώτης Μούρτζιος: «Το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

Σχεδόν μία δεκαπενταετία ενασχόλησης με το μπιτς βόλεϊ ως αθλητής, ο Παναγιώτης Μούρτζιος τον τελευταίο καιρό ασχολείται κυρίως με την προπονητική. Οι εγκαταστάσεις που φιλοξένησαν το πρώτο Μάστερ στο Χωριό της Ειρήνης, το Avant Garde Sports Club, ήταν όνειρο ζωής για τον Παναγιώτη Μούρτζιο.
«Oι εγκαταστάσεις ανήκουν στον Αθλητικό Σύλλογο Πρωτοπόροι, είναι η τρίτη χρονιά που λειτουργούν, δουλεύουν σε ετήσια βάση κι είναι πάρα πολλοί αθλητές που έρχονται εδώ 12 μήνες το χρόνο και αθλούνται. Έχουμε μπιτς βόλεϊ, μπιτς χάντμπολ και μπιτς τένις, όλα τα αθλήματα της άμμου.»

Πως έγινε η επιλογή του χώρου;
«Η ιδέα ωρίμασε αρχικά τα προηγούμενα χρόνια πριν γίνει αυτός ο χώρος. Ψάχναμε αρκετά χρόνια πριν γίνει αυτός ο χώρος και βρέθηκε τελικά το Χωριό της Ειρήνης που μας φιλοξένησε. Μας άρεσε πάρα πολύ αυτός ο χώρος που είναι κοντά στην πόλη και μακριά στην πόλη να ξεφεύγει κάποιος θέλει να έρθει σε αυτό το χώρο και μείναμε ικανοποιημένοι με την επιλογή μας.»

Ποιες μεγάλες διοργανώσεις έχετε κάνει ως τώρα;
«Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε κάνει αν θυμάμαι καλά δύο διασυλλογικά πρωταθλήματα και μέχρι φέτος κάναμε τουρνουά Τζούνιορ. Φέτος κάναμε την επιλογή να κάνουμε ένα τουρνουά Μάστερς Ανδρών – Γυναικών, πιστεύω όλοι οι αθλητές και η Ομοσπονδία να μείνουν ευχαριστημένοι και να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον.» 

Είσαι ευχαριστημένος για τη λειτουργία του χώρου;
«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος, υπάρχουν αρκετοί ερασιτέχνες που έρχονται στο άθλημα, άτομα που δε γνώριζαν το μπιτς βόλεϊ, μιλάω μόνο γι’ αυτό το κομμάτι γιατί σε αυτό ασχολούμαι κυρίως εγώ προσωπικά, κι είναι πολύ θετικό που νέος κόσμος έρχεται στο άθλημα, το γνωρίζει, κι έρχονται στο χώρο αρκετός κόσμος και αθλητές που είναι πολύ σημαντικό καθώς βοηθάει στην ανάπτυξη του αθλήματος.» 

Πως πήρε την ονομασία του ο χώρος, Avant Guarde Sports Club;
«Πήρε την ονομασία του από την ομάδα χάντμπολ που δραστηριοποιείται και πρωταγωνιστεί στο χώρο του χάντμπολ και μπιτς χάντμπολ και με αφορμή το σύλλογο δραστηριοποιείται στο μπιτς χάντμπολ δημιουργήθηκε και το μπιτς βόλεϊ μέσα στο σύλλογο και προχώρησε αυτό παράλληλα.»

Πως έγινε η επαφή με την Ομοσπονδία;
«Με την Ομοσπονδία έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, τους λέμε τους προβληματισμούς μας, τη διάθεση που έχουμε, μας λένε κι αυτοί τη δική τους και φέτος ωρίμασε η όλη κατάσταση και μπορέσαμε κι εμείς να διοργανώσουμε το πρώτο Μάστερ για το 2014». 

Σχεδιάζετε κάτι για το μέλλον;
«Γίνονται κάποιες συζητήσεις, σιγά-σιγά, είμαστε κι εμείς ανοικτοί για άλλα πράγματα. Φέτος η χρονιά κλείνει με το Βαλκανικό Νέων που θα γίνει στις εγκαταστάσεις μας και θα γίνουν σιγά-σιγά συζητήσεις για το τι τουρνουά θα μπορέσουμε να διοργανώσουμε.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ