1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-07-2014 18:22

Το... τέλος του μπιτς βόλεϊ και ο Πανιώνιος

Η γνώμη του Nίκου Κωστακόπουλου, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, όσον αφορά το μπίτς βόλει, αφού είναι από τις παλιές καραβάνες του αθλήματος και εκτιμά:
"δεν υπάρχει πλέον μπιτς βόλει στους άνδρες. Τελείωσε, δεν βλέπουμε νέες ομάδες, ενώ τα τουρνουά Μάστερς έχουν χάσει πολύ σε ποιότητα, κι αυτό δεν οφείλεται στην οικονομική κρίση"

Ο νέος προπονητής του Πανιωνίου, έπαιξε στο Aegina Cup και μας είπε: "ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση, με άψογη φιλοξενία και ωραία παιχνίδια σε οικογενειακή ατμόσφαιρα. Δυστυχώς το μπιτς βόλει στα Μάστερς έχει τελειώσει όσον αφορά του άνδρες. Δεν υπάρχει και το ταμπλό στη Θεσσαλονίκη ήταν τραγικό. Στις γυναίκες έχει κρατηθεί κάπως το επίπεδο"

Και εξηγεί: "Παλιά υπήρχαν δώδεκα τουρνουά , χορηγοί, τηλεόραση, δημοσιότητα, τσιρλίντερς, χάπενινγκ, μεγάλα έπαθλα. Δεν φταίει πάντως για το σημερινό χαμηλό επίπεδο η οικονομική κρίση, αφού έμεινε ο κύριος χορηγός της διοργάνωσης. Τελικά κρατούν το μπιτς βόλει τα τουρνουά της NOVA και τα ερασιτεχνικά τουρνουά"

Για τη νέα ομάδα του, τον Πανιώνιο "πήγα σε μια ιστορική ομάδα, όπου μπορώ να δουλέψω με νεαρές αθλήτριες και είναι ενδεικτικό ότι είμαστε στο γήπεδο ακόμη και τώρα, το καλοκαίρι. Ο σύλλογος είναι μεγάλος και οργανωμένος . Και δεν προσέχει μόνο το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το πόλο και τον στίβο, αλλά και το βόλει. Έχουμε στη διάθεση μας και δεύτερο γήπεδο, πισίνα, αίθουσα βαρών. Τα πάντα"

Για την άνοδο "εμείς έχουμε νεανική ομάδα και θέλουμε να παίξουμε καλό βόλει. Στην κατηγορία ομάδες, όπως ο Αστέρας, η Θέτιδα, η Μεσσαρά και ο Ηρακλής Κηφισιάς έχουν τρελούς προϋπολογισμούς "

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ