1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-07-2014 22:02

Αφροδίτη Λαδένη: «Αύριο θα φανεί το επίπεδο του τουρνουά»

Η Αφροδίτη Λαδένη που αγωνίστηκε σήμερα με την Τσοπούλου και πήραν την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του Μάστερ που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη δήλωσε:
«Το πρώτο τουρνουά στο χωριό της Ειρήνης ξεκίνησε, πραγματοποιήθηκαν πολλοί αγώνες με καλό κλίμα ανάμεσα στους αθλητές και τους διοργανωτές. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση με τη συμπαίκτριά μου Τσοπούλου Κωνσταντίνα κι ήταν πολύ καλή ευκαιρία που βρεθήκαμε από την αρχή και περάσαμε στο ταμπλό. Προπονούμαστε εδώ και τρεις μήνες σα ζευγάρι, είμαστε νέο ζευγάρι κι ελπίζουμε να πάμε καλά στο ταμπλό. Θεωρώ πως αύριο που θα μπουν όλες οι ομάδες θα φανεί και το επίπεδο.»

Ανάμεσα στους θεατές κι ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, Χάρης Σακόγλου, που εξαιτίας του τραυματισμού του στα μπαράζ ανόδου στην Α1 δε μπόρεσε να ενσωματωθεί στην Εθνική Μπιτς Βόλεϊ. «Ήταν μια άτυχη στιγμή, έχασα τη σεζόν, τώρα θα προσπαθήσω να γίνω όσο το δυνατόν γρηγορότερα καλά για τη σάλα και μπιτς του χρόνου. Σήμερα δεν είδα όλα τα παιχνίδια, ελπίζω να τα δω αύριο και εύχομαι να είναι πιο ανεβασμένο το επίπεδο όταν μπουν και οι άλλες ομάδες.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ