1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2014 22:23

Αντίστροφη μέτρηση για το open της Αίγινας

Ο Α.Ο.Α.Σαρωνικός για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα διοργανώσει στην Αίγινα ένα από τα κορυφαία τουρνουά μπιτς βόλεϊ. Το τουρνουά είναι open και θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο νησί του Σαρωνικού το τριήμερο 4-5-6 Ιουλίου.

Η εφετινή διοργάνωση θα έχει αρκετές καινοτομίες και θα συμπεριληφθεί στο καλεντάρι της ΕΟΠΕ. Τα αποτελέσματα θα μετρήσουν στην βαθμολογία του πρωταθλήματος και θα δοθούν χρηματικά έπαθλα ενώ θα διεξαχθεί παράλληλα και ερασιτεχνικό τουρνουά που θα αναδείξει τον πρωταθλητή Αίγινας.

Το ερασιτεχνικό τουρνουά (amateur) θα ξεκινήσει την Πέμπτη 3 Ιουλίου το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς την Κυριακή 6 Ιουλίου και έχει την ευγενική υποστήριξη της Lipton ice tea. Τους νικητές τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Το κύριο τουρνουά (open) θα ξεκινήσει το Σάββατο 5 Ιουλίου το πρωί και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 6 Ιουλίου με τους τελικούς και τις απονομές.

Δηλώσεις συμμετοχής: 6940-616.301. Υπεύθυνος Στάθης Νικολούζος.

Περισσότερα: ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ