1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-06-2014 14:38

Η Τελχινίδα στην Ημέρα Αθλητισμού

Ο Δήμος Ρόδου συμμετέχει στο Δίκτυο Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας Ν. Δωδεκανήσου. Ένα νεοσύστατο δίκτυο, που ως σκοπό έχει την προώθηση και εφαρμογή δράσεων για τη βελτίωση της υγείας των πολιτών με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλους τους τομείς.

Οι τριάντα ένα φορείς που συμμετέχουν στο Δίκτυο αποφάσισαν την πρώτη εκδήλωση να την αφιερώσουν στην καταπολέμηση του φαινομένου της βίας. Έτσι από τις 26 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου διάφορες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο νησί μας.

Στο πλαίσιο αυτό η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου επιθυμεί να διοργανώσει την Κυριακή 29 Ιουνίου στο αθλητικό κέντρο Καλλιπάτειρα Ημέρα Αθλητισμού  (Sports Day) από τις 9:00πμ έως 12:00μμ. Πιστεύουμε ότι η βία μπορεί να καταπολεμηθεί με τον αθλητισμό, με τον οποίο καλλιεργείται η ευγενή άμιλλα, η υπομονή, η επιμονή, η αυτοπεποίθηση και εν κατακλείδι το «εύ ζην».  

Η εκδήλωση έχει διπλό σκοπό. Αφενός να περάσει το μήνυμα κατά της βίας και αφετέρου με τη συμβολική είσοδο που θα έχει να ενισχύσει με επιλεγμένα τρόφιμα (μακαρόνια, ρύζι, παιδικό γάλα εβαπορέ, κτλ) τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών θυμάτων βίας και το συσσίτιο του Δήμου Ρόδου.

Ο ΡΣΦΠ Τελχινίς αποδέχτηκε πρόσκληση και συμμετέχει στην εκδήλωση.Έτσι την Κυριακή 29 Ιουνίου από τις 09:00 – 12:00 στα γήπεδα μπιτς βόλεϊ στο Κορακόνερο οι αθλήτριες , οι αθλητές και οι προπονητές της Τελχινίδας θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες το άθλημα του μπιτς βόλεϊ  με αγώνες επίδειξης αλλά και δίνοντάς τη δυνατότητα εάν το επιθυμούν να δοκιμάσουν να αγωνισθούν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ