1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
08-06-2014 00:30

«Διοργάνωση που σέβεται τον αθλητή» (video)

Δεν τα κατάφεραν Παντελής Μαρτίνος και Γιάννης Παπαδάκης να προκριθούν στους ημιτελικούς του Beach Volleyleague και να τα σαρώσουν όλα όπως ήθελαν. Οι δύο αθλητές από την Κρήτη ωστόσο χάρηκαν την διοργάνωση και θα βρεθούν και στην δεύτερη ημέρα για να δουν τη δεύτερα μέρα, με τον πρώτο να αγωνίζεται στους ημιτελικούς του μεικτού. Ο Παντελής Μαρτίνος, γνωστός για το χιούμορ του και την αγάπη του για τον ΟΦΗ, μας χάρισε άλλη μία απολαυστική συζήτηση, βάζοντας στο κόλπο και το συμπαίκτη του.

Ο περσινός φιναλίστ στο μεικτό,Παντελής Μαρτίνος δήλωσε: «Ευχαριστιόμαστε να παίζουμε στο τουρνουά της Volleyleague, μόνο που είναι πολύ πρωί και ζοριζόμαστε λίγο-λίγο όπως λέμε στην Κρήτη. Δεν μας πειράζει η βροχή, αλλά το πρωινό ξύπνημα. Περνάμε ωραία πάντα σε αυτά τα τουρνουά και πιθανόν να ακολουθήσουμε τη διοργάνωση και στα Χανιά ως Κρητικοί και ΟΦΗ. Το επίπεδο εφέτος ήταν καλό, απλώς εμείς δεν μπήκαμε πολύ καλά, υποτιμήσαμε και λίγο τους αντιπάλους μας είναι η αλήθεια. Δεν μας βόλευε και η μπάλα της Γκαλά, γιατί όλο το χρόνο παίζουμε με τις Γουίλσον, και αυτή η μπάλα θέλει παιχνίδια για να την βρεις και βολεύει περισσότερο στη σάλα. Εννοείται πως το καλοκαίρι θα συνεχίσουμε το μπιτς βόλεϊ. Στόχος μας είναι να σαρώσουμε όλα τα πρωταθλήματα. Θέλουμε να περνάμε καλά και να ερχόμαστε σε τουρνουά τέτοιου είδους που σέβονται τον αθλητή και είμαστε ωραία παρέα. Πέρυσι έχασα τον τελικό και μου έχει μείνει απωθημένο. Αν μας δοθεί η ευκαιρία ελπίζω να κερδίσουμε φέτος. Για τα παιδιά που τους αρέσει το άθλημα, όσο πιο μικρά είναι, κι αν υπάρχει κάποια βοήθεια από κάποιον προπονητή που θα είναι προσεκτικός στην τιμή και δεν θα ζητά πολλά χρήματα, το άθλημα θα βοηθηθεί. Το μπιτς βόλεϊ και το τένις είναι από τα πιο ωραία αθλήματα. Κάποια παιδιά που παίζουν τένις έχουν αβαντάζ να ξεκινήσουν το μπιτς γιατί και τα δύο αθλήματα είναι ατομικά και πρέπει να συνδυάσεις και μυαλό και σώμα. Προτείνω όσα παιδιά παίζουν βόλεϊ να το σταματήσουν και να αρχίσουν το μπιτς». 

Ο Γιάννης Παπαδάκης από την πλευρά του είπε: «Πολύ ωραία διοργάνωση και πολύ οργανωμένη. Ωραία δουλειά από τον κ. Τριανταφυλλίδη και από όλα τα παιδιά της ΕΣΑΠ. Εγώ σε αντίθεση με τον Παντελή ξυπνάω κανονικά, δεν έχω θέμα. Με την μπάλα εξοικειώθηκα πιο εύκολα γιατί παίζω σάλας στην ομάδα του Ζωγράφου. Προσωπικά προτείνω στα παιδιά να παίζουν βόλεϊ όλο το χειμώνα και το καλοκαίρι να παίζουν μπιτς βόλεϊ». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ