1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-06-2014 22:11

«Μην παρατάτε το βόλεϊ και δεν θα το μετανιώσετε»

Η Άτζελα Βαμβακούση και η Μαρίνα Αργυροπούλου εκτός από συμπαίκτριες στο τουρνουά Beach Volleyleague, παίζουν μαζί και στη σάλα, στην ομάδα των Τραχώνων. Οι δυο τους, όπως είπαν οι ίδιες, συνεννοούνται και με κλειστά τα μάτια. Τα νεαρά κορίτσια αγωνίζονται άυριο στους ημιτελικούς και καλούν όσους αγαπούν το βόλεϊ να επισκεφθούν το yabanaki.

Η Άτζελα Βαμβακούση είπε για τη διοργάνωση: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που συμμετέχουμε στο Beach Volleyleague 2014 και αύριο αγωνιζόμαστε στον ημιτελικό. Καλούμε όλο τον κόσμο του βόλεϊ να έρθει να παρακολουθήσει το τουρνουά. Για μία ακόμη χρονιά η Volleyleague και ο κ. Τριανταφυλλίδης κάνουν ένα πολύ επιτυχημένο τουρνουά με ό,τι αυτό περιλαμβάνει. Μας προσφέρει πολλά πράγματα, που κανένα άλλο τουρνουά δεν το κάνει. Τα γήπεδα είναι άρτια και οι ομάδες πολύ καλές». Στη συνέχεια είπε για τη συμπαίκτρια της:«Η Μαρίνα είναι πιο έμπειρη από εμένα, αφού τα έχει «σαρώσει» όλα σε πανελλήνιο επίπεδο. Είναι πραγματικά τιμή μου που παίζω μαζί της γιατί πέρα από το άθλημα είμαστε και φίλες. Το διασκεδάζουμε, υπάρχει χημεία μεταξύ μας, και θέλουμε πολύ να κερδίσουμε».


Η Μαρίνα Αργυροπούλου, πανελλήνια πρωταθλήτρια στις κατηγορίες Κ23 και Κ20 δήλωσε: «Είμαι κι εγώ πολύ χαρούμενη που συμμετέχω και έχουμε προκριθεί στα ημιτελικά. Το Beach Volleyleague είναι μία διοργάνωση που πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο. Με την Άτζελα είμαστε από τα ζευγάρια που παίζουμε και με κλειστά μάτια μαζί, όπως λένε. Το επίπεδο είναι πολύ καλό για ένα τουρνουά ερασιτεχνικού επιπέδου, που ουσιαστικά δεν είναι πανελλήνιο».

Η συμβουλή και των δύο σε όποιον παίζει βόλεϊ είναι να μην τα παρατήσει ποτέ και ποτέ δεν θα το μετανιώσει. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ